עוגת וניל בחושה – מתכון ב-10 דקות!
- נעמה פלד
- 229K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2000.4 קק״ל 4000.7 קק״לפחמימות 199.6 גרם 399.2 גרםשומן 110.0 גרם 220.0 גרםנתרן 1514.0 מ״ג 3028.0 מ״גחלבון 25.2 גרם 50.4 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרםשומן רווי 35.6 גרם 71.2 גרםכולסטרול 585.6 מ״ג 1171.2 מ״גסידן 149.7 מ״ג 299.3 מ״גברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 334.5 מ״ג 668.9 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות2000
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2000.4 קק״ל 4000.7 קק״לפחמימות 199.6 גרם 399.2 גרםשומן 110.0 גרם 220.0 גרםנתרן 1514.0 מ״ג 3028.0 מ״גחלבון 25.2 גרם 50.4 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרםשומן רווי 35.6 גרם 71.2 גרםכולסטרול 585.6 מ״ג 1171.2 מ״גסידן 149.7 מ״ג 299.3 מ״גברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 334.5 מ״ג 668.9 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
וניל ידוע כאחד הטעמים שילדים הכי אוהבים, אבל במקרה הזה אתם עומדים להתאהב לא פחות: עוגת וניל בחושה, אוורירית ומופלאה, שלא תרצו להפסיק לאכול!
מדובר, ללא שום ספק, במתכון הכי פשוט שהכנתם אי פעם. לצורך ההכנה תזדקקו לשישה מרכיבים בסיסיים שכולנו מחזיקים בבית כמעט דרך קבע, כך שתמיד תוכלו להיות ספונטניים ולהכין לעצמכם עוגת וניל מפנקת מעכשיו לעכשיו. משך ההכנה שלה, כולל זמן האפייה, הוא 40 דקות בלבד!
ואם לא תהיו ערניים זה גם יהיה פחות או יותר אורך החיים שלה, כי אתם פשוט תרצו ממנה עוד ועוד.
אם תמיד חיפשתם מתכון פשוט ומדויק של עוגת וניל בלי אינסטנט פודינג וניל, או אם אתם פשוט רוצים כמה ביסים נימוחים ומתוקים שיתאימו בול ליד הקפה, אתם עומדים להכיר פה עוגת וניל מושלמת, שתהפוך למתכון המבוקש ביותר בבית, ועם קרם קוקוס במקום השמנת תהיה גם עוגת וניל פרווה נפלאה. אנחנו ממליצים להשתמש בשתי תבניות אינגליש קייק על מנת לקבל עוגת וניל, קלאסית ויפה. תהנו!
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 2000 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
לעוגה:
-
1 1/4 כוסות סוכר לבן
-
1 1/2 כוסות קמח תופח210 גרם קמח
-
3 ביצים L
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%אפשר להחליף בגביע שמנת חמוצה או לגרסה פרווה - בשמנת צמחית/מיץ תפוזים
-
1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
-
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- בקערת המערבל, בעזרת וו הקצפה, מערבבים היטב את כל החומרים.
- משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ושופכים לתוכן את הבלילה.
- אופים בערך 35-45 דקות עד שהקיסם יוצא יבש ועם פירורים בודדים.
- מפזרים מעל העוגות אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- בקערת המערבל, בעזרת וו הקצפה, מערבבים היטב את כל החומרים.
- משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ושופכים לתוכן את הבלילה.
- אופים בערך 35-45 דקות עד שהקיסם יוצא יבש ועם פירורים בודדים.
- מפזרים מעל העוגות אבקת סוכר.
תגובות (0)