עוגת שוקולד פרווה רכה ועסיסית

לפעמים העוגה הפשוטה ביותר היא העוגה הטובה ביותר. בלי הרבה מאמץ, בתוך 45 דקות תוכל להיות לכם עוגת שוקולד פרווה מתוקה, נימוחה ועסיסית
לפעמים העוגה הפשוטה ביותר היא העוגה הטובה ביותר. בלי הרבה מאמץ, בתוך 45 דקות תוכל להיות לכם עוגת שוקולד פרווה מתוקה, נימוחה ועסיסית
  • שי-לי ליפא
  • 94K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5538.5 קק״ל 5538.5 קק״ל
    פחמימות 619.3 גרם 619.3 גרם
    שומן 313.4 גרם 313.4 גרם
    נתרן 4529.1 מ״ג 4529.1 מ״ג
    חלבון 77.3 גרם 77.3 גרם
    סיבים תזונתיים 28.6 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 87.2 גרם 87.2 גרם
    כולסטרול 764.6 מ״ג 764.6 מ״ג
    סידן 340.4 מ״ג 340.4 מ״ג
    ברזל 28.7 מ״ג 28.7 מ״ג
    אשלגן 2813.9 מ״ג 2813.9 מ״ג
    אבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5539
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5538.5 קק״ל 5538.5 קק״ל
    פחמימות 619.3 גרם 619.3 גרם
    שומן 313.4 גרם 313.4 גרם
    נתרן 4529.1 מ״ג 4529.1 מ״ג
    חלבון 77.3 גרם 77.3 גרם
    סיבים תזונתיים 28.6 גרם 28.6 גרם
    שומן רווי 87.2 גרם 87.2 גרם
    כולסטרול 764.6 מ״ג 764.6 מ״ג
    סידן 340.4 מ״ג 340.4 מ״ג
    ברזל 28.7 מ״ג 28.7 מ״ג
    אשלגן 2813.9 מ״ג 2813.9 מ״ג
    אבץ 13.7 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור

עוגת שוקולד פרווה היא עוגה מנצחת. היא מתאימה כמעט לכל אירוע וילדים ומבוגרים משתגעים עליה. תוסיפו לכך את העובדה שהיא פרווה, לא חלבית, לא בשרית ובכלל קיבלתם קינוח שקשה ליפול איתו. ובעצם איך אפשר לא להצליח עם עוגה שיש בה שוקולד?

קרם הקוקוס משתלב באופן מושלם עם ציפוי השוקולד, הופך את העוגה לעוגת שוקולד פרווה שאף אחד לא יאמין לכם שהיא פרווה. היא רכה, שחומה, עשירה – פשוט נהדרת. בפעם הבאה שתצטרכו להכין עוגת שוקולד פרווה, בלי חלב, לגן הילדים או קינוח פרווה לארוחת החג או סתם משהו מתוק לאורחים –  אל תחשבו יותר מדי, לכו על בטוח.

לא חייבים להיות קונדיטורים כדי להצליח עם העוגה הזאת. מה שאתם צריכים זה 45 דקות פנויות ולצאת לדרך. בסיום ההכנה תקבלו עוגה משגעת, שתשגע את כולם. לא פחות חשוב מזה – עוגה שכל אחד יכול להכין לבד בבית. זה מסוג הרגעים שאפשר להוכיח שפרווה יכול להיות טעים, אפילו טעים מאוד.

מצרכים

מצרכים


קרם


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות ומשמנים תבנית.
  2. מערבבים בקערת מיקסר מים רותחים, שוקולד ואבקת קקאו. משהים דקה ומערבבים עם כף עץ לתערובת חלקה ואחידה.
  3. מוסיפים את שאר חומרי העוגה ומערבלים עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואחידה.
  4. יוצקים לתבנית ומחליקים.
  5. אופים 40-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים היטב.
  6. מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
  7. מוסיפים קרם קוקוס ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-20 דקות, עד שהציפוי קרמי ונוח למריחה.
  8. מצפים: אם רוצים מעצבים את העוגה לצורה מסוימת. יוצקים את הציפוי על העוגה ומחליקים בפלטה או מרית.

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות