עוגת תפוזים נוסטלגית של סבתא אסתר
עוגת תפוזים כמו של פעם. גבוהה, רכה, עסיסית ובלי שום תוספות. פשוט עוגה בחושה ותפוזית, שכיף לאכול ליד הקפה או בסוף ארוחה בשרית
עוגת תפוזים כמו של פעם. גבוהה, רכה, עסיסית ובלי שום תוספות. פשוט עוגה בחושה ותפוזית, שכיף לאכול ליד הקפה או בסוף ארוחה בשרית
- יונית צוקרמן
- 45K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4994.3 קק״ל 4994.3 קק״לפחמימות 590.4 גרם 590.4 גרםשומן 256.2 גרם 256.2 גרםנתרן 5326.8 מ״ג 5326.8 מ״גחלבון 93.8 גרם 93.8 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרםשומן רווי 29.2 גרם 29.2 גרםכולסטרול 2026.4 מ״ג 2026.4 מ״גסידן 312.6 מ״ג 312.6 מ״גברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 1057.8 מ״ג 1057.8 מ״גאבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות4994
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4994.3 קק״ל 4994.3 קק״לפחמימות 590.4 גרם 590.4 גרםשומן 256.2 גרם 256.2 גרםנתרן 5326.8 מ״ג 5326.8 מ״גחלבון 93.8 גרם 93.8 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 1.6 גרםשומן רווי 29.2 גרם 29.2 גרםכולסטרול 2026.4 מ״ג 2026.4 מ״גסידן 312.6 מ״ג 312.6 מ״גברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 1057.8 מ״ג 1057.8 מ״גאבץ 7.1 מ״ג 7.1 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 4994 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
- מקציפים במיקסר עם בלון הקצפה את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- בקערה נוספת מקציפים ידנית את שאר המצרכים. נזהרים לא לערבב יותר מדי.
- מקפלים עם לקקן לתוך קצף החלבונים את תערובת שאר המצרכים בתנועות קיפול.
- מעבירים לתבנית סבתא עם חור. לא משמנים את התבנית.
- אופים בתנור למשך שעה ועשרים.
- מוציאים את העוגה ומיד הופכים אותה.
- מקררים שעתיים ומעבירים סכין חדה מסביב למסגרת העוגה לפני שמחלצים אותה מהתבנית.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
- מקציפים במיקסר עם בלון הקצפה את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- בקערה נוספת מקציפים ידנית את שאר המצרכים. נזהרים לא לערבב יותר מדי.
- מקפלים עם לקקן לתוך קצף החלבונים את תערובת שאר המצרכים בתנועות קיפול.
- מעבירים לתבנית סבתא עם חור. לא משמנים את התבנית.
- אופים בתנור למשך שעה ועשרים.
- מוציאים את העוגה ומיד הופכים אותה.
- מקררים שעתיים ומעבירים סכין חדה מסביב למסגרת העוגה לפני שמחלצים אותה מהתבנית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)