עוגת טפטופים עוצרת נשימה

רוצים להכין את עוגת הטפטופים המושלמת? עדי קלינגהופר מלמדת איך להכין אותן שלב אחרי שלב, עם כל הקישוטים הכי יפים שיש
רוצים להכין את עוגת הטפטופים המושלמת? עדי קלינגהופר מלמדת איך להכין אותן שלב אחרי שלב, עם כל הקישוטים הכי יפים שיש
  • עדי קלינגהופר
  • 59K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    10173
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 10173.4 קק״ל 10173.4 קק״ל
    פחמימות 791.2 גרם 791.2 גרם
    שומן 696.9 גרם 696.9 גרם
    נתרן 1442.1 מ״ג 1442.1 מ״ג
    חלבון 136.6 גרם 136.6 גרם
    סיבים תזונתיים 26.6 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 368.4 גרם 368.4 גרם
    כולסטרול 3232.4 מ״ג 3232.4 מ״ג
    סידן 1351.0 מ״ג 1351.0 מ״ג
    ברזל 25.7 מ״ג 25.7 מ״ג
    אשלגן 2938.1 מ״ג 2938.1 מ״ג
    אבץ 15.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    10173
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 10173.4 קק״ל 10173.4 קק״ל
    פחמימות 791.2 גרם 791.2 גרם
    שומן 696.9 גרם 696.9 גרם
    נתרן 1442.1 מ״ג 1442.1 מ״ג
    חלבון 136.6 גרם 136.6 גרם
    סיבים תזונתיים 26.6 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 368.4 גרם 368.4 גרם
    כולסטרול 3232.4 מ״ג 3232.4 מ״ג
    סידן 1351.0 מ״ג 1351.0 מ״ג
    ברזל 25.7 מ״ג 25.7 מ״ג
    אשלגן 2938.1 מ״ג 2938.1 מ״ג
    אבץ 15.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    סגור
עוגות
עדי קלינגהופר
X

מצרכים

מצרכים


לעוגה

לאפייה:


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. בקערת מיקסר מניחים את החלבונים ומקציפים עד קציפה לבנבנה, לאחר מכן מוסיפים את הסוכר ומקציפים לקציפה יציבה מאוד.
  3. מנמיכים מעט את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים ואת השמן וממשיכים להקציף עד שאחיד.
  4. לאחר שהמסה התאחדה מוסיפים את הקמח, תמצית הוניל ואבקת האפייה ומערבבים קלות עד שאחיד.
  5. מעבירים את המסה ל-3 תבניות 20 משומנות ומרופדות בנייר אפייה באופן שווה ואופים כל תבנית במשך 20 דק או עד אפייה מלאה. מצננים.
  6. מכינים את הקרם: מקציפים מעט את המסקרפונה עד שיא מתרככת מעט. מוסיפים את השמנת ואבקת הסוכר ומקציפים לקבל קרם יציב וחלק.
  7. מכינים את הגנאש: מחממים בקלחת את השמנת ובינתיים שוברים לקערה את קוביות השוקולד. כשהשמנת מגיעה לרתיחה מעבירים אותה לקערת השוקולד מחכים דקה וטורפים לגנאש חלק.
  8. מרכיבים את העוגה: את העוגה מרכיבים על תחתית עבה כי העוגה כבדה. מניחים שכבת עוגה אחת ומעליה מורחים קרם ומעל שמים עוד שכבת עוגה וכך חוזר חלילה עד שאת החלק למעלה סוגרת שכבת עוגה. את העוגה הגבוהה מצפים בקרם מכל הכיוונים ומחליקים את הקרם בעזרת מרית וקלף חלק. מצננים במקרר.
  9. כשהעוגה כבר קרה מחממים מעט את הגנאש כדי שיהיה במצב נוזלי אבל לא חם, מעבירים לשקית זילוף ויוצרים טיפות בעזרת שק הזילוף. מוזגים את הגנאש שנשאר מעל העוגה ומורחים בצורה אחידה על כל החלק העליון.
  10. מקשטים מעט למעלה בפירות, פרחים או מה שרוצים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות