עוגת גבינה באסקית קלאסית וקלה להכנה

עוגת גבינה באסקית, מסוג העוגות שאי אפשר להפסיק לזלול. מושלמת לחג השבועות, אבל אנחנו לגמרי מכינים אותה כל השנה
עוגת גבינה באסקית, מסוג העוגות שאי אפשר להפסיק לזלול. מושלמת לחג השבועות, אבל אנחנו לגמרי מכינים אותה כל השנה
  • מערכת Foody
  • 55K צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1977
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1976.5 קק״ל 1976.5 קק״ל
    פחמימות 358.1 גרם 358.1 גרם
    שומן 39.8 גרם 39.8 גרם
    נתרן 1751.6 מ״ג 1751.6 מ״ג
    חלבון 53.2 גרם 53.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 10.5 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 1477.0 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 189.4 מ״ג 189.4 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 531.4 מ״ג 531.4 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1977
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1976.5 קק״ל 1976.5 קק״ל
    פחמימות 358.1 גרם 358.1 גרם
    שומן 39.8 גרם 39.8 גרם
    נתרן 1751.6 מ״ג 1751.6 מ״ג
    חלבון 53.2 גרם 53.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרם
    שומן רווי 10.5 גרם 10.5 גרם
    כולסטרול 1477.0 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 189.4 מ״ג 189.4 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 531.4 מ״ג 531.4 מ״ג
    אבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
עוגות גבינה
מערכת Foody
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מצפים תבנית בקוטר 26 בשני ניירות אפייה. הקצוות של הנייר צריכים לצאת מהשוליים כדי לאפשר לעוגת הגבינה הבאסקית לעלות.
  2. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות בתכנית הטורבו.
  3. מערבלים במיקסר את גבינת השמנת, השמנת המתוקה, הוניל, המלח והסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה. מוסיפים כל ביצה אחרי שהקודמת נבלעת לגמרי בבלילה.
  5. בעזרת מרית מקפלים את הקמח ומבליעים אותו בתוך הבלילה.
  6. אופים את העוגה בערך 45-50 דקות עד שהחלק העליון של העוגה שחום מאוד. העוגה עדיין רוטטת וזה בסדר גמור, תזכרו שאתם עומדים לאכול ענן והיא תתייצב כשהיא תצטנן.

    עוגת גבינה באסקית MKR
    עוגת גבינה באסקית אחרי 50 דקות במכון שיזוף

  7. מצננים ומאחסנים בטמפרטורת החדר, בשום אופן לא במקרר ולכן היא טובה מקסימום יום אחרי האפייה. אם אתם בכל זאת מתעקשים לשמור במקרר בגלל הקיץ הישראלי, עשו זאת כשהעוגה מכוסה היטב בניילון נצמד כי ריחות נצמדים אליה בקלות. הכי טעים להגיש אותה בטמפרטורת החדר, אז לפני ההגשה הוציאו אותה מהמקרר לכמה דקות.
  8. עוגת גבינה באסקית! נכון שזה וואו?!
    עוגת גבינה באסקית MKR
    עוגת גבינה באסקית - 5 דקות עבודה וים של טעם

     

    הערות

    • אם אתם בכל זאת מתעקשים לשמור במקרר בגלל הקיץ הישראלי, עשו זאת כשהעוגה מכוסה היטב בניילון נצמד כי ריחות נצמדים אליה בקלות. הכי טעים להגיש אותה בטמפרטורת החדר, אז לפני ההגשה הוציאו אותה מהמקרר לכמה דקות.
    • העוגה יוצאת מהתנור גבוהה מאוד ואז כאשר היא מצטננת הגובה יורד משמעותית. זה הקטע שלה, אל תבהלו.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות