מוצלחת ומהירה: עוגת גבינה בחושה בקלי קלות

מפחדים להכין עוגות גבינה אפויות? העוגה הזו היא בול בשבילכם. מערבבים הכל בקערה, אופים בתנור ויש לכם עוגת גבינה מפנקת לתפארת, בלי שום תקלות
מפחדים להכין עוגות גבינה אפויות? העוגה הזו היא בול בשבילכם. מערבבים הכל בקערה, אופים בתנור ויש לכם עוגת גבינה מפנקת לתפארת, בלי שום תקלות
  • יהודית מורחיים
  • 93K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2107.0 קק״ל 2107.0 קק״ל
    פחמימות 184.0 גרם 184.0 גרם
    שומן 122.2 גרם 122.2 גרם
    נתרן 1601.9 מ״ג 1601.9 מ״ג
    חלבון 67.9 גרם 67.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 70.2 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 895.8 מ״ג 895.8 מ״ג
    סידן 591.2 מ״ג 591.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 893.7 מ״ג 893.7 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    2107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2107.0 קק״ל 2107.0 קק״ל
    פחמימות 184.0 גרם 184.0 גרם
    שומן 122.2 גרם 122.2 גרם
    נתרן 1601.9 מ״ג 1601.9 מ״ג
    חלבון 67.9 גרם 67.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 70.2 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 895.8 מ״ג 895.8 מ״ג
    סידן 591.2 מ״ג 591.2 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 893.7 מ״ג 893.7 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


תחתית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את התחתית: שוברים ומופררים היטב את הפתי בר. ממיסים את החמאה, בקערה מערבבים עם פירורי הפתי בר עד שהם כולם רטובים מעט.
  3. מהדקים את הפירורים לתחתית תבנית העוגה. מעבירים את התבנית למקפיא לכמה דקות.
  4. מכינים את המלית: שמים בקערה בינונית את כל חומרי המלית ומערבבים היטב עם כף או מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים.
  5. מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים את תערובת הגבינה מעל הפירורים.

    עוגת גבינה אפויה בקלי קלות. צילום: יהודית מורחיים
    עוגת גבינה אפויה בקלי קלות. צילום: יהודית מורחיים

  6. אופים בתנור כ-20-25 דקות עד אשר התערובת לא רוטטת יותר ומזהיבה ממש מעט בקצוות. מוציאים מהתנור ולא מכבים אותו.
  7. מכינים את הציפוי: מערבבים את כל חומרי הציפוי. מורחים את הציפוי על העוגה בזהירות ובעדינות, מכניסים חזרה לתנור ל-4-5 דקות ולא יותר. מצננים לגמרי את העוגה ומעבירים למקרר לכמה שעות לפני שאוכלים. שומרים בכלי סגור לעוגה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות