סופגניות אשל לחנוכה – הכי מושלמות!
עם כל חוסר הוודאות יש משהו אחד בטוח, חנוכה בפתח ולנו יש מתכון מעולה של סופגניות אשל קטנות וטעימות. כאלו שתוכלו למלא באיזה מילוי שאתם אוהבים
עם כל חוסר הוודאות יש משהו אחד בטוח, חנוכה בפתח ולנו יש מתכון מעולה של סופגניות אשל קטנות וטעימות. כאלו שתוכלו למלא באיזה מילוי שאתם אוהבים
- מערכת Foody
- 266 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 666.9 קק״ל 10003.1 קק״לפחמימות 10.4 גרם 156.4 גרםשומן 67.3 גרם 1009.3 גרםנתרן 197.1 מ״ג 2955.9 מ״גחלבון 1.6 גרם 24.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 4.8 גרם 72.4 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 3.9 מ״ג 58.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 17.1 מ״ג 256.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות667
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 666.9 קק״ל 10003.1 קק״לפחמימות 10.4 גרם 156.4 גרםשומן 67.3 גרם 1009.3 גרםנתרן 197.1 מ״ג 2955.9 מ״גחלבון 1.6 גרם 24.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 4.8 גרם 72.4 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 3.9 מ״ג 58.7 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 17.1 מ״ג 256.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 667 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בקערת המיקסר עם וו הגיטרה מערבבים את הקמח, האשל, הסוכר, סוכר הווניל, הביצה, הרום, המלח וגרידת הלימון עד שמתקבל בצק אחיד.
- מחממים את השמן בסיר עמוק ורחב (הוא חם מספיק כשמכניסים כף עץ לשמן ונוצרות סביב הכף בועות קטנות).
- בעזרת שתי כפיות “מחליקים” את הבצק לשמן באופן הבא: לוקחים כפית מהבצק ומקרבים אותה לשמן החם. בעזרת הכפית השנייה דוחפים את הבצק מהכפית לתוך השמן. הקפידו שהכפית עם הבצק תהיה קרובה ככל שניתן לשמן בכדי שהבצק לא “יפול” לשמן וישפריץ.
- מטגנים עד הזהבה. בדרך כלל הסופגניות מתהפכות לבד, אם הן לא מתהפכות אפשר להפוך בעזרת כף עד שגם הצד השני מזהיב.
- מוציאים את הסופגניות בעזרת כף מחוררת מהשמן ומניחים על גבי צלחת מרופדת בנייר סופג, לספיגת עודפי השמן.
- מעבירים לצלחת הגשה ומפדרים מעל אבקת סוכר.
אופן הכנה
- בקערת המיקסר עם וו הגיטרה מערבבים את הקמח, האשל, הסוכר, סוכר הווניל, הביצה, הרום, המלח וגרידת הלימון עד שמתקבל בצק אחיד.
- מחממים את השמן בסיר עמוק ורחב (הוא חם מספיק כשמכניסים כף עץ לשמן ונוצרות סביב הכף בועות קטנות).
- בעזרת שתי כפיות “מחליקים” את הבצק לשמן באופן הבא: לוקחים כפית מהבצק ומקרבים אותה לשמן החם. בעזרת הכפית השנייה דוחפים את הבצק מהכפית לתוך השמן. הקפידו שהכפית עם הבצק תהיה קרובה ככל שניתן לשמן בכדי שהבצק לא “יפול” לשמן וישפריץ.
- מטגנים עד הזהבה. בדרך כלל הסופגניות מתהפכות לבד, אם הן לא מתהפכות אפשר להפוך בעזרת כף עד שגם הצד השני מזהיב.
- מוציאים את הסופגניות בעזרת כף מחוררת מהשמן ומניחים על גבי צלחת מרופדת בנייר סופג, לספיגת עודפי השמן.
- מעבירים לצלחת הגשה ומפדרים מעל אבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)