תרווד

פרעצל קלאסי

פרעצלים קלאסיים של אפרת ליכטנשטט

אפרת ליכטנשטט מלמדת איך להכין פרצעלים רכים וטעימים בטירוף, שלב אחרי שלב. אפשר לנשנש אותם סתם ככה או לעשות מהם כריכים מושלמים
לביבות תפוחים

לביבות תפוחים חמות ומתוקות

לביבות תפוחים חמות ומתוקות זה לביבות לחנוכה בגרסת קינוח, שמכינים במקום או בנוסף ללביבות המסורתיות מתפוחי אדמה או ירקות אחרים
קרין גורן

עוגיות פצצות שוקולד של קרין גורן

אוהבים שוקולד? קבלו מתכון של עוגיות פצצות שוקולד, הכי שוקולדיות שיש, רכות מאוד מבפנים ועם קרום קריספי עדין וסדוק. והבונוס? הן פרווה
קרין גורן

איך מכינים שקשוקה? לא צריך להיות דוקטור!

העולם משתגע על שקשוקה ולכם אין מתכון מנצח? עכשיו יש לכם! קבלו מתכון לשקשוקה שיעשה אתכם דוקטור מינימום. חריף, מהיר, זול ומלא מלא טעם. שקשוקה זה הכי קל ביקום!
נעמה פלד

פנקייק בננה: מתכון ב- 10 דקות הכנה

אוהבים פנקייק? אוהבים בננות? אתם הולכים להתאהב בפנקייק בננה שלנו. מתכון מהיר ופשוט של פנקייק בננה שמכינים ב - 10 דקות. אל תשכחו את הבננות והשוקולד למעלה!
נעמה פלד