עוגיות פצצות שוקולד של קרין גורן

אוהבים שוקולד? קבלו מתכון של עוגיות פצצות שוקולד, הכי שוקולדיות שיש, רכות מאוד מבפנים ועם קרום קריספי עדין וסדוק. והבונוס? הן פרווה
אוהבים שוקולד? קבלו מתכון של עוגיות פצצות שוקולד, הכי שוקולדיות שיש, רכות מאוד מבפנים ועם קרום קריספי עדין וסדוק. והבונוס? הן פרווה
  • קרין גורן
  • 67K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    243
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.7 קק״ל 2912.4 קק״ל
    פחמימות 29.8 גרם 357.1 גרם
    שומן 12.4 גרם 149.2 גרם
    נתרן 169.1 מ״ג 2029.4 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 49.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 58.4 גרם
    כולסטרול 49.6 מ״ג 594.8 מ״ג
    סידן 29.4 מ״ג 352.3 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 24.2 מ״ג
    אשלגן 220.0 מ״ג 2640.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    243
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 242.7 קק״ל 2912.4 קק״ל
    פחמימות 29.8 גרם 357.1 גרם
    שומן 12.4 גרם 149.2 גרם
    נתרן 169.1 מ״ג 2029.4 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 49.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 58.4 גרם
    כולסטרול 49.6 מ״ג 594.8 מ״ג
    סידן 29.4 מ״ג 352.3 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 24.2 מ״ג
    אשלגן 220.0 מ״ג 2640.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. קוצצים גס את אגוזי המלך, או שוברים מעט בידיים.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות מקסימלית במשך 5-10 דקות לקצף תפוח, בהיר ורך כמו מוס.
  3. ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומערבבים פנימה את השמן.
  4. מאחדים את תערובת השוקולד החמה עם קציפת הביצים, במיקסר במהירות איטית, או בקיפול ידני עדין בעזרת לקקן.
  5. מוסיפים את המלח, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהבלילה אחידה. מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ’יפס ומערבבים לאיחוד. אם רוצים, שומרים כמה כפות של תוספות בצד, לקישוט העוגיות לפני האפייה.
  6. בעזרת כף גלידה קפיצית או שתי כפות רגילות, מניחים כפות גדושות מהבלילה במרווח על התבנית. העוגיות ישתטחו ל”שלוליות” נוזליות יחסית, וזה בסדר גמור.
  7. אופים 10-9 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות, יציבות למגע בשוליים ועדיין ממש רכות במרכז. מצננים לגמרי ורק אז משחררים מנייר האפייה בעזרת תרווד. שומרים במקרר ומגישים.

    עוגיות שוקולד מתפוצצות879797
    פצצות מושלמות של שוקולד!

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות