סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ’וי צלוי

ישראל אהרוני מכין מנה נפלאה עם הדג שכולם אוהבים - סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ'וי צלוי. מתאים לאירוח קליל או לארוחת צהריים זריזה
ישראל אהרוני מכין מנה נפלאה עם הדג שכולם אוהבים - סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ'וי צלוי. מתאים לאירוח קליל או לארוחת צהריים זריזה
  • ישראל אהרוני
  • 53K צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    30
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 29.6 קק״ל 237.0 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 35.6 גרם
    שומן 1.4 גרם 11.2 גרם
    נתרן 130.1 מ״ג 1041.2 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 2.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 43.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 18.2 מ״ג 145.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    30
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 29.6 קק״ל 237.0 קק״ל
    פחמימות 4.5 גרם 35.6 גרם
    שומן 1.4 גרם 11.2 גרם
    נתרן 130.1 מ״ג 1041.2 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 2.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 43.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 18.2 מ״ג 145.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
דגים
ישראל אהרוני
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי לסלמון

באק צ'וי צלוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-240 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מניחים את פילה הסלמון בתבנית כשהעור כלפי מטה.
  3. מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערית קטנה ומורחים את פילה הסלמון. מדביקים מעל את חופן עלי הטימין.
  4. אופים בתנור החם 10-15 דקות.
  5. מכינים את הבאק צ’וי: חוצים את הבאק צ’וי לאורכם.
  6. מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים במעט שמן זית.
  7. מניחים את הבאק צ’וי במחבת כשצידם החתוך כלפי מטה וצולים 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  8. מוסיפים 2 כפות מים וממשיכים לטגן כדקה.
  9. מניחים את הבאק צ’וי בצלחת הגשה עם פילה הסלמון ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות