ביס אחד ותהפכו לנינג’ה: סלמון וירקות צלויים של שגב משה

משה שגב במתכון קל-קל שמכינים בעזרת מכשיר הגריל של נינג'ה פודי. פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחה בריאה וכל כך טעימה של סלמון, שעועית ירוקה, כרוב סגול וסלסה צהובה
משה שגב במתכון קל-קל שמכינים בעזרת מכשיר הגריל של נינג'ה פודי. פחות מחצי שעה ויש לכם ארוחה בריאה וכל כך טעימה של סלמון, שעועית ירוקה, כרוב סגול וסלסה צהובה
  • משה שגב
  • 33K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    409
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.5 קק״ל 1634.0 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 52.9 גרם
    שומן 21.3 גרם 85.3 גרם
    נתרן 568.5 מ״ג 2274.0 מ״ג
    חלבון 38.5 גרם 153.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 114.6 מ״ג 458.4 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 662.8 מ״ג 2651.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    409
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.5 קק״ל 1634.0 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 52.9 גרם
    שומן 21.3 גרם 85.3 גרם
    נתרן 568.5 מ״ג 2274.0 מ״ג
    חלבון 38.5 גרם 153.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 114.6 מ״ג 458.4 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 662.8 מ״ג 2651.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלסה צהובה


אופן הכנה

  1. מחממים נינג׳ה גריל על פעולת גריל במצב HIGH.
  2. מתבלים את הדגים במעט שמן ומלח וכאשר הגריל חם מכניסים את הדג על צד העור ואת הירקות החתוכים מניחים לצידו.
  3. סוגרים את הגריל ומבשלים במשך 10 דקות.
  4. מכינים סלסה צהובה: קוצצים דק דק דק פטרוזיליה טרייה, חותכים את הפלפל לקוביות קטנות ומערבבים בקערה עם הפטרוזיליה שמן זית ולימון טרי.
  5. ממליחים מעט, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  6. כאשר הגריל מסיים את הפעולה, מוציאים מהגריל את הדג והירקות מניחים על צלחת גדולה מוסיפים רבעי לימון טריים, מעטרים בגבעול תימין ולסיום מתבלים בסלסה פלפלים צהובה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות