עוגת גבינה לוטוס וריבת חלב משגעת!

רוצים עוגת גבינה שתנצח את כל היתר? קבלו עוגת גבינה נהדרת על בסיס עוגיות לוטוס, מלית גבינה וציפוי עשיר של ריבת חלב. אין מי שיעמוד בפניה!
רוצים עוגת גבינה שתנצח את כל היתר? קבלו עוגת גבינה נהדרת על בסיס עוגיות לוטוס, מלית גבינה וציפוי עשיר של ריבת חלב. אין מי שיעמוד בפניה!
  • מלי זיידמן
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    4388
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4387.9 קק״ל 4387.9 קק״ל
    פחמימות 512.9 גרם 512.9 גרם
    שומן 212.7 גרם 212.7 גרם
    נתרן 3117.0 מ״ג 3117.0 מ״ג
    חלבון 137.6 גרם 137.6 גרם
    סיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 107.3 גרם 107.3 גרם
    כולסטרול 1347.0 מ״ג 1347.0 מ״ג
    סידן 1730.6 מ״ג 1730.6 מ״ג
    ברזל 16.2 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 2460.3 מ״ג 2460.3 מ״ג
    אבץ 17.0 מ״ג 17.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    4388
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4387.9 קק״ל 4387.9 קק״ל
    פחמימות 512.9 גרם 512.9 גרם
    שומן 212.7 גרם 212.7 גרם
    נתרן 3117.0 מ״ג 3117.0 מ״ג
    חלבון 137.6 גרם 137.6 גרם
    סיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 107.3 גרם 107.3 גרם
    כולסטרול 1347.0 מ״ג 1347.0 מ״ג
    סידן 1730.6 מ״ג 1730.6 מ״ג
    ברזל 16.2 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 2460.3 מ״ג 2460.3 מ״ג
    אבץ 17.0 מ״ג 17.0 מ״ג
    סגור
בראנץ'
מלי זיידמן
X

מצרכים

מצרכים


מלית

ציפוי


אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל את החמאה בפולסים קצרים עד שהיא נמסה לגמרי.
  2. מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את עוגיות הלוטוס ומרסקים אותן עד שהן מתפוררות לגמרי.
  3. מאחדים את החמאה המומסת עם העוגיות המרוסקות בקערה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מכסים את תחתיתה של תבנית מתפרקת בנייר אפייה, ומצמידים מעליו את הדפנות.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית. בתחילה משטחים את הבצק עם הידיים ואז נעזרים בכוס כדי להצמיד אותה אל בסיס התבנית והדפנות (עד שליש מגובה התבנית).
  6. מכינים את המלית: בעזרת בלנדר ידני מערבבים את הגבינה, הסוכר, סוכר הווניל, קליפת הלימון ומיץ הלימון.
  7. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל במהירות נמוכה עד שכל הביצים נטמעות במלית. שופכים את המלית על הבצק.
  8. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות במשך כשעה ועשרים.
  9. מוציאים מהתנור ומקררים כשעה לפני הציפוי בריבת החלב.
  10. כשהעוגה כבר התקררה לגמרי, מכסים אותה בשכבה נדיבה של ריבת חלב.
  11. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  12. מוציאים מהמקרר, מחלצים מהתבנית, מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים בקוקוס טחון ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

        Avatar
        מאיה הבלין

        הי שרה, אפשר להקפיא, ממליצה לשים את הציפוי אחרי ההפשרה וסמוך להגשה. במקרר הציפוי כן נשמר טוב. בהצלחה!

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות