ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס שהכי כיף לנשנש
שילוב בין עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס, שהופך את העוגיות המוכרות לקינוח לא שגרתי ופשוט טעים בטירוף, שאי אפשר להפסיק לאכול!
שילוב בין עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס, שהופך את העוגיות המוכרות לקינוח לא שגרתי ופשוט טעים בטירוף, שאי אפשר להפסיק לאכול!
- קרין גורן
- 167 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 108.8 קק״ל 2175.6 קק״לפחמימות 0.8 גרם 16.4 גרםשומן 10.8 גרם 215.4 גרםנתרן 19.5 מ״ג 389.2 מ״גחלבון 2.2 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 7.0 גרם 139.2 גרםכולסטרול 59.5 מ״ג 1190.8 מ״גסידן 22.3 מ״ג 445.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 8.8 מ״ג 176.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות109
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 108.8 קק״ל 2175.6 קק״לפחמימות 0.8 גרם 16.4 גרםשומן 10.8 גרם 215.4 גרםנתרן 19.5 מ״ג 389.2 מ״גחלבון 2.2 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 7.0 גרם 139.2 גרםכולסטרול 59.5 מ״ג 1190.8 מ״גסידן 22.3 מ״ג 445.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 8.8 מ״ג 176.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסגור
מתכון לריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות, מתכון סופר קל ומהיר להכנה, בלי וויתור על הטעם הנפלא! אני אוהבת להכין אותו למשפחה שלי בכל הזדמנות, לאירוח, לימי הולדת, ובמיוחד בחג החלב: חג השבועות.
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 109 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
ריבועי גבינה
-
1 חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפסבטעם וניל
-
1 חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפסבטעם שוקולד
-
500 גרם גבינת מסקרפונה
-
2 ביצים L
אופן הכנה
- פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות, מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה ומהדקים בידיים לשכבה אחידה.
- אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.
- טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).
- פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות ומניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.
- מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.
- מצננים לפני שפורסים ואוכלים.
אופן הכנה
- פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות, מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה ומהדקים בידיים לשכבה אחידה.
- אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.
- טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.
- מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).
- פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות ומניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.
- מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.
- מצננים לפני שפורסים ואוכלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
מהיכן משיגים את הבצק שוקולד ציפס. והאם זה בהכשרים מהודרים. לא שמעתי על זה .ואם יש גם פרווה לאלרגים לחלב.
לא מדובר בבצק של חברה ספציפית. את המוצר ניתן למצוא לפעמים בסופרים או חנויות שמתמחות באפיה. אם לא מצאת, אפשר להכין את המתכון גם מבצק עוגיות פשוט שמכינים בבית. בהצלחה!