סלט שורשים של תמרה אהרוני
סלט שורשים הוא אופציה מצוינת לשדרוג כל ארוחה. תמרה אהרוני מכינה גרסה צבעונית במיוחד עם רוטב חמצמץ משגע של שמן זית, חומץ בלסמי ולימון
סלט שורשים הוא אופציה מצוינת לשדרוג כל ארוחה. תמרה אהרוני מכינה גרסה צבעונית במיוחד עם רוטב חמצמץ משגע של שמן זית, חומץ בלסמי ולימון
- תמרה אהרוני
- 31K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 486.5 קק״ל 973.1 קק״לפחמימות 38.1 גרם 76.2 גרםשומן 34.2 גרם 68.4 גרםנתרן 1108.8 מ״ג 2217.5 מ״גחלבון 8.8 גרם 17.6 גרםסיבים תזונתיים 11.5 גרם 23.0 גרםשומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 119.4 מ״ג 238.9 מ״גברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 1164.0 מ״ג 2328.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות487
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 486.5 קק״ל 973.1 קק״לפחמימות 38.1 גרם 76.2 גרםשומן 34.2 גרם 68.4 גרםנתרן 1108.8 מ״ג 2217.5 מ״גחלבון 8.8 גרם 17.6 גרםסיבים תזונתיים 11.5 גרם 23.0 גרםשומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 119.4 מ״ג 238.9 מ״גברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 1164.0 מ״ג 2328.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 487 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1 שן שום
-
4 כפות שמן זית
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
2 כפיות דבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- חותכים את הירקות לגפרורים, ניתן להיעזר במדולינה. קוצצים גס או שוברים את האגוזים. כותשים את השום.
- מערבבים את כל מרכיבי הסלט והרוטב בצנצנצת ומעבירים לקערת סלט יפה.
- מוסיפים את עלי הכוסברה והאגוזים, מערבבים היטב, מתקנים את התיבול ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הירקות לגפרורים, ניתן להיעזר במדולינה. קוצצים גס או שוברים את האגוזים. כותשים את השום.
- מערבבים את כל מרכיבי הסלט והרוטב בצנצנצת ומעבירים לקערת סלט יפה.
- מוסיפים את עלי הכוסברה והאגוזים, מערבבים היטב, מתקנים את התיבול ומגישים.
הערות
- על מנת שהסלט יהיה טבעוני, מחליפים את הדבש בסילאן
הערות
- על מנת שהסלט יהיה טבעוני, מחליפים את הדבש בסילאן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)