סלט שורשים של תמרה אהרוני

סלט שורשים הוא אופציה מצוינת לשדרוג כל ארוחה. תמרה אהרוני מכינה גרסה צבעונית במיוחד עם רוטב חמצמץ משגע של שמן זית, חומץ בלסמי ולימון
סלט שורשים הוא אופציה מצוינת לשדרוג כל ארוחה. תמרה אהרוני מכינה גרסה צבעונית במיוחד עם רוטב חמצמץ משגע של שמן זית, חומץ בלסמי ולימון
  • תמרה אהרוני
  • 31K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    487
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 486.5 קק״ל 973.1 קק״ל
    פחמימות 38.1 גרם 76.2 גרם
    שומן 34.2 גרם 68.4 גרם
    נתרן 1108.8 מ״ג 2217.5 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 17.6 גרם
    סיבים תזונתיים 11.5 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 119.4 מ״ג 238.9 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 1164.0 מ״ג 2328.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    487
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 486.5 קק״ל 973.1 קק״ל
    פחמימות 38.1 גרם 76.2 גרם
    שומן 34.2 גרם 68.4 גרם
    נתרן 1108.8 מ״ג 2217.5 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 17.6 גרם
    סיבים תזונתיים 11.5 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 8.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 119.4 מ״ג 238.9 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 1164.0 מ״ג 2328.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים את הירקות לגפרורים, ניתן להיעזר במדולינה. קוצצים גס או שוברים את האגוזים. כותשים את השום.
  2. מערבבים את כל מרכיבי הסלט והרוטב בצנצנצת ומעבירים לקערת סלט יפה.
  3. מוסיפים את עלי הכוסברה והאגוזים, מערבבים היטב, מתקנים את התיבול ומגישים.

    הערות

    • על מנת שהסלט יהיה טבעוני, מחליפים את הדבש בסילאן
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות