עוגת תפוחים קלי קלות של קרין גורן

מתכון פשוט וקל להכנה של קרין גורן לעוגת תפוחים מדהימה, שתפיץ לכם ריח משגע במטבח! בינינו, מה צריך יותר מפרוסת עוגה טובה עם כדור גלידה בצד?
מתכון פשוט וקל להכנה של קרין גורן לעוגת תפוחים מדהימה, שתפיץ לכם ריח משגע במטבח! בינינו, מה צריך יותר מפרוסת עוגה טובה עם כדור גלידה בצד?
  • קרין גורן
  • 16K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5085
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5084.9 קק״ל 5084.9 קק״ל
    פחמימות 991.0 גרם 991.0 גרם
    שומן 96.5 גרם 96.5 גרם
    נתרן 2426.4 מ״ג 2426.4 מ״ג
    חלבון 66.3 גרם 66.3 גרם
    סיבים תזונתיים 85.7 גרם 85.7 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 205.2 מ״ג 205.2 מ״ג
    ברזל 14.3 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 3730.5 מ״ג 3730.5 מ״ג
    אבץ 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    5085
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5084.9 קק״ל 5084.9 קק״ל
    פחמימות 991.0 גרם 991.0 גרם
    שומן 96.5 גרם 96.5 גרם
    נתרן 2426.4 מ״ג 2426.4 מ״ג
    חלבון 66.3 גרם 66.3 גרם
    סיבים תזונתיים 85.7 גרם 85.7 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 205.2 מ״ג 205.2 מ״ג
    ברזל 14.3 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 3730.5 מ״ג 3730.5 מ״ג
    אבץ 9.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
עוגות תפוחים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


בלילת העוגה

הגשה (אופציונאלי)


אופן הכנה

  1. חותכים את התפוחים ונפטרים מהליבה (לא צריך לקלף). מגוררים בדסקית פומפייה במעבד מזון.
  2. מחממים תנור לחום של 180-170 מעלות.
  3. בקערה טורפים בעזרת מטרפה את החומרים היבשים- את הקמח התופח, הסולת והסוכר.
  4. בתבנית משומנת מפזרים בערך כוס מתערובת החומרים היבשים.
  5. משטחים מעל חצי מהתפוחים המגוררים (לא סוחטים אותם בשום אופן!).
  6. מפזרים מעל שכבת התפוחים בערך חצי מתערובת החומרים היבשים שנשארה בקערה.
  7. משטחים מעל את שארית התפוחים (אם נשאר “מיץ” מהתפוחים מוזגים אותו מעל).
  8. מפזרים את כל מה שנשאר מתערובת החומרים היבשים.
  9. פורסים את החמאה לפרוסות דקות ומניחים מעל העוגה לכיסוי מלא.
  10. אופים בתנור במשך 45-40 עד להזהבה. מצננים מעט (החלק העליון יהיה קריספי וקשה וככה זה אמור להיות).
  11. מגישים קר או חמים, אפשר עם אבקת סוכר ו/ או כדור גלידת וניל.

    מחפשים מתכון מעולה של עוגה? מצאתם!

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות