פאי תפוחים אישי מהיר

פאי תפוחים אישי ויפה, מתכון פרווה שכל אחד יכול להכין בקלות ובמהירות רק ב-10 דקות של הכנה. ממכר כמה שזה טעים!
פאי תפוחים אישי ויפה, מתכון פרווה שכל אחד יכול להכין בקלות ובמהירות רק ב-10 דקות של הכנה. ממכר כמה שזה טעים!
  • חיה טבואדה
  • 991 צפיות
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    285
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 285.3 קק״ל 2282.5 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 268.9 גרם
    שומן 14.8 גרם 118.0 גרם
    נתרן 21.2 מ״ג 169.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 36.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 56.8 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 3.8 מ״ג 30.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 9.6 מ״ג 76.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    285
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 285.3 קק״ל 2282.5 קק״ל
    פחמימות 33.6 גרם 268.9 גרם
    שומן 14.8 גרם 118.0 גרם
    נתרן 21.2 מ״ג 169.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 36.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 56.8 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 3.8 מ״ג 30.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 9.6 מ״ג 76.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. פורסים תפוחים מקולפים לחצי סנטימטר ומוציאים את הגרעינים שבאמצע בעזרת קורצן בצורת עיגול.
  3. פורסים את בצק העלים המרודד וחותכים אותו לרצועות ברוחב 1 סנטימטר.
  4. מגלגלים את הרצועות סביב התפוח, מברישים בביצה ומפזרים סוכר וקינמון מלמעלה.
  5. אופים בתנור למשך 20 דקות. בתאבון.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות