פסטה מהירה ברוטב אדום

סיר של פסטה אדומה שהלב פועם רק מלפגוש אותה, טעמים של ילדות שיחזירו אתכם לבית אימא! 5 דקות עבודה ו-5 מרכיבים בלבד! המתכון הנפלא של אסי רוז
סיר של פסטה אדומה שהלב פועם רק מלפגוש אותה, טעמים של ילדות שיחזירו אתכם לבית אימא! 5 דקות עבודה ו-5 מרכיבים בלבד! המתכון הנפלא של אסי רוז
  • אסי רוז
  • 304 צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    234
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 233.8 קק״ל 1169.1 קק״ל
    פחמימות 41.3 גרם 206.5 גרם
    שומן 2.7 גרם 13.7 גרם
    נתרן 621.7 מ״ג 3108.6 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 41.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.2 מ״ג 16.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 2.5 מ״ג 12.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    234
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 233.8 קק״ל 1169.1 קק״ל
    פחמימות 41.3 גרם 206.5 גרם
    שומן 2.7 גרם 13.7 גרם
    נתרן 621.7 מ״ג 3108.6 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 41.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.2 מ״ג 16.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 2.5 מ״ג 12.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
אוכל איטלקי
אסי רוז
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. לסיר/ מחבת רחבה מכניסים את כל מרכיבי הרוטב מלבד האורגנו ומבשלים על אש בינונית למשך 5-7 דקות עד שכל הטעמים מתאחדים, מוסיפים את האורגנו מערבבים ומכבים את האש.
  3. ברגע שהפסטה מוכנה מוסיפים אותה לרוטב ומערבבים עד שכל הרוטב עוטף אותה.
  4. מפזרים מעט אורגנו מעל, בודקים אם חסר מלח מתקנים תיבול ומגישים לשולחן.

    הערות

    • לקטנטנים ניתן להוריד את הפלפל השחור ולהמעיט בכמות המלח.
    • ניתן לוותר על האורגנו אם לא אוהבים.
    • לחובבי החריף ניתן להוסיף לרוטב כפית פפריקה חריפה.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות