פסטה מהירה ברוטב אדום
סיר של פסטה אדומה שהלב פועם רק מלפגוש אותה, טעמים של ילדות שיחזירו אתכם לבית אימא! 5 דקות עבודה ו-5 מרכיבים בלבד! המתכון הנפלא של אסי רוז
סיר של פסטה אדומה שהלב פועם רק מלפגוש אותה, טעמים של ילדות שיחזירו אתכם לבית אימא! 5 דקות עבודה ו-5 מרכיבים בלבד! המתכון הנפלא של אסי רוז
- אסי רוז
- 304 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 233.8 קק״ל 1169.1 קק״לפחמימות 41.3 גרם 206.5 גרםשומן 2.7 גרם 13.7 גרםנתרן 621.7 מ״ג 3108.6 מ״גחלבון 8.2 גרם 41.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.2 מ״ג 16.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 2.5 מ״ג 12.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות234
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 233.8 קק״ל 1169.1 קק״לפחמימות 41.3 גרם 206.5 גרםשומן 2.7 גרם 13.7 גרםנתרן 621.7 מ״ג 3108.6 מ״גחלבון 8.2 גרם 41.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.4 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.2 מ״ג 16.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 2.5 מ״ג 12.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 234 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם פסטה ספגטיסוג הפסטה נתון לבחירתכם, אני מאמינה שצריך פה ספגטי
-
700 גרם פאסאטה עגבניותבקבוק זכוכית/קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות (לא רסק שימו לב)
-
1 שן שוםאו כפית אבקת שום
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כף שמן זית
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- לסיר/ מחבת רחבה מכניסים את כל מרכיבי הרוטב מלבד האורגנו ומבשלים על אש בינונית למשך 5-7 דקות עד שכל הטעמים מתאחדים, מוסיפים את האורגנו מערבבים ומכבים את האש.
- ברגע שהפסטה מוכנה מוסיפים אותה לרוטב ומערבבים עד שכל הרוטב עוטף אותה.
- מפזרים מעט אורגנו מעל, בודקים אם חסר מלח מתקנים תיבול ומגישים לשולחן.
אופן הכנה
- מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- לסיר/ מחבת רחבה מכניסים את כל מרכיבי הרוטב מלבד האורגנו ומבשלים על אש בינונית למשך 5-7 דקות עד שכל הטעמים מתאחדים, מוסיפים את האורגנו מערבבים ומכבים את האש.
- ברגע שהפסטה מוכנה מוסיפים אותה לרוטב ומערבבים עד שכל הרוטב עוטף אותה.
- מפזרים מעט אורגנו מעל, בודקים אם חסר מלח מתקנים תיבול ומגישים לשולחן.
הערות
- לקטנטנים ניתן להוריד את הפלפל השחור ולהמעיט בכמות המלח.
- ניתן לוותר על האורגנו אם לא אוהבים.
- לחובבי החריף ניתן להוסיף לרוטב כפית פפריקה חריפה.
הערות
- לקטנטנים ניתן להוריד את הפלפל השחור ולהמעיט בכמות המלח.
- ניתן לוותר על האורגנו אם לא אוהבים.
- לחובבי החריף ניתן להוסיף לרוטב כפית פפריקה חריפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)