פאי רועים מושלם – ארוחה משפחתית נהדרת!

פאי רועים טעים שקל מאד להכין ומכיל המון רכיבים בריאים ומזינים המתאימים לכל המשפחה. הכיף האמיתי במתכון הוא שהילדים יכולים לעזור בהכנה
פאי רועים טעים שקל מאד להכין ומכיל המון רכיבים בריאים ומזינים המתאימים לכל המשפחה. הכיף האמיתי במתכון הוא שהילדים יכולים לעזור בהכנה
  • יעל טל
  • 48K צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1846
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1845.7 קק״ל 1845.7 קק״ל
    פחמימות 106.1 גרם 106.1 גרם
    שומן 101.7 גרם 101.7 גרם
    נתרן 17881.5 מ״ג 17881.5 מ״ג
    חלבון 109.4 גרם 109.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 26.9 גרם 26.9 גרם
    כולסטרול 613.9 מ״ג 613.9 מ״ג
    סידן 196.2 מ״ג 196.2 מ״ג
    ברזל 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 1792.3 מ״ג 1792.3 מ״ג
    אבץ 23.5 מ״ג 23.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1846
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1845.7 קק״ל 1845.7 קק״ל
    פחמימות 106.1 גרם 106.1 גרם
    שומן 101.7 גרם 101.7 גרם
    נתרן 17881.5 מ״ג 17881.5 מ״ג
    חלבון 109.4 גרם 109.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 26.9 גרם 26.9 גרם
    כולסטרול 613.9 מ״ג 613.9 מ״ג
    סידן 196.2 מ״ג 196.2 מ״ג
    ברזל 12.3 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 1792.3 מ״ג 1792.3 מ״ג
    אבץ 23.5 מ״ג 23.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


תערובת הבשר

מחית תפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. תערובת הבשר: מחממים שמן (במחבת גדולה או בסיר) ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
  3. מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים 2-3 דקות (אם התערובת יבשה מדי מוסיפים חצי כוס מים).
  4. מוסיפים את הגזר, מערבבים, מכסים ומבשלים כרבע שעה.
  5. מוסיפים את הבשר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שכל הבשר משנה את צבעו.
  6. מוסיפים פטרוזיליה, מלח ופלפל ומבשלים עם מכסה עוד כחצי שעה על אש קטנה, מערבבים מדי פעם.
  7. מחית תפוחי אדמה: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים ומלח.
  8. כשתפוחי האדמה רכים, מסננים מהמים. זהו השלב שהקטנים מאד אוהבים לעזור (אבל בזהירות כי הסיר ותפוחי האדמה חמים). מועכים את תפוחי האדמה למחית.
  9. מוסיפים שמן זית ואגוז מוסקט ומערבבים. מחכים שהתערובת תתקרר מעט ומוסיפים את הביצה. מערבבים היטב.
  10. מעבירים לתבנית את תערובת הבשר ומשטחים באופן שווה על הבסיס. על הבשר יוצקים את מחית תפוחי האדמה ומיישרים.
  11. מכניסים לחלק העליון של התנור מכוסה בנייר אלומיניום לרבע שעה. אחרי רבע שעה מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לתנור לעוד 15 עד 20 דקות (עד שהמחית זהובה). הפאי נשמר במקרר 3-4 ימים.
  12. מגישים למי שאוהבים עם הצלחות שאתם הכי אוהבים.

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות