פסטה אליו אוליו – האמא של כל הפסטות האיטלקיות!

בחמש דקות עבודה בלבד יש לכם ארוחה איטלקית אמיתית של פסטה ברוטב קלאסי של שמן זית ושום כמו בטרטוריה איטלקית אמיתית רק בלי המאמא במטבח
בחמש דקות עבודה בלבד יש לכם ארוחה איטלקית אמיתית של פסטה ברוטב קלאסי של שמן זית ושום כמו בטרטוריה איטלקית אמיתית רק בלי המאמא במטבח
  • מערכת Foody
  • 70 צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    370
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 369.9 קק״ל 1479.5 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 179.5 גרם
    שומן 16.4 גרם 65.4 גרם
    נתרן 585.2 מ״ג 2341.0 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 45.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 102.8 מ״ג 411.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 8.1 מ״ג 32.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    370
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 369.9 קק״ל 1479.5 קק״ל
    פחמימות 44.9 גרם 179.5 גרם
    שומן 16.4 גרם 65.4 גרם
    נתרן 585.2 מ״ג 2341.0 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 45.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 102.8 מ״ג 411.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 8.1 מ״ג 32.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (שומרים 2 מצקות ממי הבישול לאחר הסינון).
  2. מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את השום ומזהיבים (הזהרו שלא יישרף).
  3. מעבירים את הפסטה המסוננת למחבת עם 2 מצקות ממי הבישול ומערבבים היטב.
  4. מתבלים במלח ופלפל (אפשר להוסיף גם צ’ילי חריף או פלפל צ’ילי אדום/ירוק או אורגנו או פטרוזיליה קצוצה) מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מגישים עם פרמזן מגורר בצד.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות