פשטידת גבינות ומנגולד ב-15 דקות!
מחפשים פשטידת גבינות פשוטה וקלה להכנה? קבלו פשטידת גבינות ומנגולד שהיא פשוט טעימה, שכל מי שישב לשולחן לא יוכל להפסיק לאכול
מחפשים פשטידת גבינות פשוטה וקלה להכנה? קבלו פשטידת גבינות ומנגולד שהיא פשוט טעימה, שכל מי שישב לשולחן לא יוכל להפסיק לאכול
- מערכת Foody
- 133 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים0
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות0
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 0 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 0 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות משמנים תבנית.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד, מקפיצים כמה שניות ומורידים מהאש.
- טוחנים במעבד המזון את כל הגבינות עם השמנת המתוקה, הביצים והתבלינים.
- מערבבים את התערובת שבמעבד המזון עם המנגולד והבצל.
- מוזגים את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית בינונית ואופים כחצי שעה (עד שהפשטידה שחומה מלמעלה).
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות משמנים תבנית.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד, מקפיצים כמה שניות ומורידים מהאש.
- טוחנים במעבד המזון את כל הגבינות עם השמנת המתוקה, הביצים והתבלינים.
- מערבבים את התערובת שבמעבד המזון עם המנגולד והבצל.
- מוזגים את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית בינונית ואופים כחצי שעה (עד שהפשטידה שחומה מלמעלה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)