צ’ורוס ספרדי אסלי בלי ביצים!

קרין גורן מפנקת אותנו במתכון לצ'ורוס ספרדי אותנטי, מתוק מתוק ומוגש חם ישר מהטיגון עם סוכר וקינמון! בנוסף, הצ'ורוס ללא ביצים ויכול להתאים גם לטבעונים שביניכם
קרין גורן מפנקת אותנו במתכון לצ'ורוס ספרדי אותנטי, מתוק מתוק ומוגש חם ישר מהטיגון עם סוכר וקינמון! בנוסף, הצ'ורוס ללא ביצים ויכול להתאים גם לטבעונים שביניכם
  • קרין גורן
  • 25K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    69
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 69.4 קק״ל 1387.6 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 309.1 גרם
    שומן 0.6 גרם 12.6 גרם
    נתרן 42.4 מ״ג 847.3 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 15.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.5 מ״ג 89.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 7.7 מ״ג 153.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    69
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 69.4 קק״ל 1387.6 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 309.1 גרם
    שומן 0.6 גרם 12.6 גרם
    נתרן 42.4 מ״ג 847.3 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 15.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.5 מ״ג 89.3 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 7.7 מ״ג 153.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'ורוס

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הצ’ורוס: מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח.
  2. מוסיפים שמן ומים רותחים ישר מהקומקום - חשוב שיהיו ממש בטמפ’ רתיחה! מערבבים בכף רק עד שמתקבל בצק שנראה כמו פירה גס.
  3. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק עד שהוא חם מאוד (180-190 מעלות).
  4. מעבירים לשקית כפולה עם פייה משוננת רחבה, חותכים את קצה השקית במספריים מעל הסיר ומזלפים מהתערובת ישר לתוך השמן בזהירות. אפשר גם לזלף צורות על גבי נייר אפייה ורק אז להעביר לשמן החם.
  5. מטגנים כ-2 דקות להזהבה. מוציאים מהשמן ומניחים בצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
  6. מגלגלים בסוכר-קינמון. כדאי להגיש עם שוקולטה חמה.

    צ'ורוס ספרדי אסלי ללא ביצים (צילום: שניר גוואטה)
    צ’ורוס ספרדי אסלי ללא ביצים. צילום: שניר גואטה

    הערות

    • לטיגון מראש: אפשר לטגן קפוא, או לטגן מראש, לא לגלגל בסוכר, לשמור בכלי אטום – הצו'ורס יתרככו וזה בסדר. להעביר לתנור חם 180 מעלות ל5 דקות לפני ההגשה. אחרי החימום והחזרת הקריספיות - לגלגל בסוכר
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות