מתכון לקרקרים טעימים וקלים להכנה שתמיד מצליחים

קרקרים מוצלחים וטעימים, מערבבים את כל המצרכים בקערה, משטחים את הבצק, קורצים צורות ואופים כ-20 דקות. בתאבון
קרקרים מוצלחים וטעימים, מערבבים את כל המצרכים בקערה, משטחים את הבצק, קורצים צורות ואופים כ-20 דקות. בתאבון
  • יעל רבינוביץ
  • 563 צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    43
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 42.5 קק״ל 4247.2 קק״ל
    פחמימות 4.7 גרם 471.6 גרם
    שומן 2.3 גרם 227.3 גרם
    נתרן 31.9 מ״ג 3190.6 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 84.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 31.6 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.5 מ״ג 150.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 6.0 מ״ג 599.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    43
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 42.5 קק״ל 4247.2 קק״ל
    פחמימות 4.7 גרם 471.6 גרם
    שומן 2.3 גרם 227.3 גרם
    נתרן 31.9 מ״ג 3190.6 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 84.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 31.6 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 20.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.5 מ״ג 150.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 6.0 מ״ג 599.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרקרים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים לבצק אחיד ונעים.
  3. מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.
  4. מניחים כל אחד מכדורי הבצק בין שני ניירות אפייה ומשטחים את הכדור בעזרת המערוך לריבוע.
  5. חותכים בעזרת גלגלת פיצה את הבצק לריבועי קרקרים. אפשר לפזר מעט מלח גס מעל.
  6. אופים כ-20 דקות להשחמת הקרקרים. בתאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות