לביבות תירס והפתעות שילדים אוהבים מאוד!

מתכון מושלם של לביבות תירס עם הפתעות טעימות, מטוגנות בשמן זית שנותן עומק ואקסטרה טעם. ללקק את האצבעות!
מתכון מושלם של לביבות תירס עם הפתעות טעימות, מטוגנות בשמן זית שנותן עומק ואקסטרה טעם. ללקק את האצבעות!
  • נעמה רן
  • 660 צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    51
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.8 קק״ל 609.2 קק״ל
    פחמימות 10.0 גרם 120.5 גרם
    שומן 0.6 גרם 7.3 גרם
    נתרן 256.9 מ״ג 3082.6 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 18.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.7 מ״ג 44.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 11.1 מ״ג 133.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    51
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.8 קק״ל 609.2 קק״ל
    פחמימות 10.0 גרם 120.5 גרם
    שומן 0.6 גרם 7.3 גרם
    נתרן 256.9 מ״ג 3082.6 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 18.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.7 מ״ג 44.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 11.1 מ״ג 133.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור

רכות מבפנים ופריכות מבחוץ, לביבות מתקתקות שגם ילדים וגם מבוגרים טורפים. לגרסה עוקצנית יותר, ניתן להוסיף לתערובת 1/2 צ’ילי קצוץ דק וחופן כוסברה קצוצה. בונוס נוסף: טיגון בשמן זית הוא האופציה הבריאה לטיגון וגם מעניקה ללביבות אקסטרה טעם.

אוכל שילדים אוהבים
נעמה רן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

טיגון


אופן הכנה

  1. מעבירים למעבד מזון את אחת מכוסות התירס ומעבדים למחית.
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר מרכיבי הלביבות, מלבד הקמח, כולל כוס התירס הנוספת, ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים לעיסה אחידה, נמנעים מערבוב יתר. אם העיסה רטובה, מוסיפים עוד קצת קמח.
  4. מכינים צלחת עם נייר סופג. מחממים מחבת עם שמן זית קלאסי לטיגון חצי עמוק. יוצרים לביבות בעזרת כף קפיצית או שתי כפות ומטגנים במשך 3 דקות מכל צד, עד הזהבה.
  5. מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות