פטריות ממולאות גבינה ושמנת שהאורחים שלכם לא ישכחו!
מנה חגיגית של פינגר פוד קלה להכנה ומרשימה. פטריות ממולאות גבינה מתובלת וצנוברים, שאופים בתנור 10 דקות לפני שהאורחים מגיעים ואומרים וואו!
מנה חגיגית של פינגר פוד קלה להכנה ומרשימה. פטריות ממולאות גבינה מתובלת וצנוברים, שאופים בתנור 10 דקות לפני שהאורחים מגיעים ואומרים וואו!
- מערכת Foody
- 150 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.4 קק״ל 1336.8 קק״לפחמימות 4.9 גרם 58.9 גרםשומן 8.2 גרם 97.9 גרםנתרן 187.9 מ״ג 2255.4 מ״גחלבון 4.6 גרם 55.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.6 גרםשומן רווי 4.0 גרם 47.9 גרםכולסטרול 17.7 מ״ג 212.7 מ״גסידן 83.6 מ״ג 1003.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 59.5 מ״ג 714.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 10.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות111
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 111.4 קק״ל 1336.8 קק״לפחמימות 4.9 גרם 58.9 גרםשומן 8.2 גרם 97.9 גרםנתרן 187.9 מ״ג 2255.4 מ״גחלבון 4.6 גרם 55.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.6 גרםשומן רווי 4.0 גרם 47.9 גרםכולסטרול 17.7 מ״ג 212.7 מ״גסידן 83.6 מ״ג 1003.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 59.5 מ״ג 714.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 10.1 מ״גסגור
אין מנה אלגנטית יותר ממגש של פטריות ממולאות גבינה, שכל אחד יכול להושיט יד ולקחת אחת. פטריות ממולאות זה הכי פינגר פוד שיש!
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 111 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
12 פטריות שמפיניון גדולות
-
1קובייה או 150 גרם גבינה בולגרית
-
100 גרם גבינת קשקבלמגורדת
-
1 מיכל שמנת לבישול 15%
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 כוס פירורי לחם מוזהביםאו פירורי לחם, עדיף גסים
-
3 כפות תערובת עשבי תיבול יבשיםאו עשבי תיבול טריים, קצוצים דק דק
-
50 גרם צנוברים קלויים
-
1/2 כפית מלח דקלפי הטעם
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
שימון
-
טיפה תרסיס שמן קנולה
הגשה
-
טיפה שמן זית
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים בספרי שמן תבנית מרופדת בניר אפייה.
- מסירים את הרגל מהפטריות ומניחים אותן הפוכות על התבנית.
- מערבבים בקערה את חומרי המלית.
- מעמיסים כ-2 כפות מתערובת המלית בכל פטריה ודוחסים מעט, במידה ונשארת תערובת ניתן להוסיף לכל פטרייה עוד כף.
- אופים במשך כ-8-10 דקות או עד שפני הפטרייה זהובה.
- מזלפים מעט שמן זית ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים בספרי שמן תבנית מרופדת בניר אפייה.
- מסירים את הרגל מהפטריות ומניחים אותן הפוכות על התבנית.
- מערבבים בקערה את חומרי המלית.
- מעמיסים כ-2 כפות מתערובת המלית בכל פטריה ודוחסים מעט, במידה ונשארת תערובת ניתן להוסיף לכל פטרייה עוד כף.
- אופים במשך כ-8-10 דקות או עד שפני הפטרייה זהובה.
- מזלפים מעט שמן זית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)