בראוניז שוקולד לפסח הכי מוצלחים שיש

זה לא עוד מתכון של בראוניז שוקולד לחג פסח. הבראוניז האלו עסיסים, שוקולדיים ועשירים ברמות שאת המתכון הזה אתם הולכים לאכול כל השנה. חג שמח!
זה לא עוד מתכון של בראוניז שוקולד לחג פסח. הבראוניז האלו עסיסים, שוקולדיים ועשירים ברמות שאת המתכון הזה אתם הולכים לאכול כל השנה. חג שמח!
  • ניצן סוסיד
  • 5K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    5836
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5836.0 קק״ל 5836.0 קק״ל
    פחמימות 598.2 גרם 598.2 גרם
    שומן 354.4 גרם 354.4 גרם
    נתרן 1710.5 מ״ג 1710.5 מ״ג
    חלבון 77.0 גרם 77.0 גרם
    סיבים תזונתיים 46.8 גרם 46.8 גרם
    שומן רווי 214.2 גרם 214.2 גרם
    כולסטרול 1618.6 מ״ג 1618.6 מ״ג
    סידן 596.7 מ״ג 596.7 מ״ג
    ברזל 32.5 מ״ג 32.5 מ״ג
    אשלגן 3821.4 מ״ג 3821.4 מ״ג
    אבץ 16.2 מ״ג 16.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    5836
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5836.0 קק״ל 5836.0 קק״ל
    פחמימות 598.2 גרם 598.2 גרם
    שומן 354.4 גרם 354.4 גרם
    נתרן 1710.5 מ״ג 1710.5 מ״ג
    חלבון 77.0 גרם 77.0 גרם
    סיבים תזונתיים 46.8 גרם 46.8 גרם
    שומן רווי 214.2 גרם 214.2 גרם
    כולסטרול 1618.6 מ״ג 1618.6 מ״ג
    סידן 596.7 מ״ג 596.7 מ״ג
    ברזל 32.5 מ״ג 32.5 מ״ג
    אשלגן 3821.4 מ״ג 3821.4 מ״ג
    אבץ 16.2 מ״ג 16.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


בראוניז שוקולד

קישוט


כשר לפסח ללא חשש קטניות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. ממיסים את השוקולד עם החמאה בפולסים במיקרוגל או בבן מארי, מערבבים ומצננים מעט.
  3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות גבוהה למשך 5 דקות את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  4. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט את השוקולד והחמאה המומסים ולאחר מכן מוסיפים את תמצית הווניל.
  5. מצרפים את הקוקוס, הקורנפלור, אבקת השקדים, אבקת האפייה והמלח וממשיכים לערבל עד לאיחוד (אין צורך לערבל יותר מידי).
  6. מעבירים לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה.
  7. מפזרים למעלה אגוזי מלך ואופים כ-25 דקות.
  8. מומלץ לא לאפות יותר מדי, הבראוניז הכי טעימים כשהם לחים מאוד, על גבול ה”לא מוכנים”.
  9. לאחר אפייה מצננים את הבראוניז ופורסים לריבועים. בתיאבון!

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (3)

    Avatar

      Avatar
      חן

      איך ממרים לפרווה בפסח? כמה שמן לשים?

        Avatar
        מאיה הבלין

        אפשר מרגרינה או מחמאה באותה כמות או כחצי כוס שמן

      Avatar
      שפירא גיטה

      TANJ KVMYR; KNTFKHO EKHO .UDO KKT XUF ,USV

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות