מחבת פסים

טארט סלמון, תרד וקרם פרש

טארט סלמון, תרד וקרם פרש של תמרה וישראל אהרוני

תמרה וישראל אהרוני מלמדים להכין טארט סלמון עם תרד וקרם פרש - מאפה משגע, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים שמכינים בקלי קלות ומגישים באהבה

חזה עוף במרינדה של חרדל וסילאן של יונית צוקרמן

חזה עוף במרינדה מושלמת עם חרדל, סילאן, צ'ילי ושום שתהפוך את הארוחה לטעימה במיוחד ובקלי קלות. מנת חלבון בריאה ומשביעה

העראייס של אהרוני – פיתה צלויה במילוי בשר טחון וצנוברים

פיתות צלויות במילוי בשר עסיסי עם צנוברים ועשבי תיבול שמכינים במהירות – אהרוני מלמד אתכם איך להכין עראייס, המנה שתשדרג כל מנגל