במיוחד לחג הפסח: עוגיות שוקולד רעידת אדמה (ללא מצה שרויה)

עוגיות שוקולד סדוקות ודקות בטעם שוקולד וקפה, ללא מצה שרויה, במיוחד לתקופת החג וגם לקפה שאחרי הסדר. יעל רבינוביץ, אשת רב הכותל במתכון מנצח!
עוגיות שוקולד סדוקות ודקות בטעם שוקולד וקפה, ללא מצה שרויה, במיוחד לתקופת החג וגם לקפה שאחרי הסדר. יעל רבינוביץ, אשת רב הכותל במתכון מנצח!
  • יעל רבינוביץ
  • 821 צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 336.1 קק״ל 6049.6 קק״ל
    פחמימות 45.7 גרם 822.6 גרם
    שומן 14.5 גרם 260.5 גרם
    נתרן 51.7 מ״ג 930.3 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 79.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 41.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 67.1 גרם
    כולסטרול 65.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 34.2 מ״ג 614.8 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 34.8 מ״ג
    אשלגן 361.0 מ״ג 6498.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 336.1 קק״ל 6049.6 קק״ל
    פחמימות 45.7 גרם 822.6 גרם
    שומן 14.5 גרם 260.5 גרם
    נתרן 51.7 מ״ג 930.3 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 79.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 41.9 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 67.1 גרם
    כולסטרול 65.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 34.2 מ״ג 614.8 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 34.8 מ״ג
    אשלגן 361.0 מ״ג 6498.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור

נמאס לכם מעוגיות הקוקוס השגרתיות? צמאים לקצת גיוון בפסח הזה? אז הפעם, לא תתגעגעו לקמח כי עוגיות השוקולד האלה יעשו את העבודה ולא תרגישו שהן מנסות לחקות משהו אחר. עוגיות שוקולד שהן פשוט טעימות בפני עצמן וכל כך קלות להכנה, כשרות לפסח וללא מצה שרויה, שאתם חייבים לנסות!

מתכוני חגים
יעל רבינוביץ
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל המצרכים לתערובת אחידה.
  2. מקפיאים את התערובת במשך שעתיים לפחות.
  3. בעזרת שתי כפיות או בעזרת הידיים, יוצרים כדורים בגודל שווה.
  4. מגלגלים את הכדורים באבקת הסוכר עד שהם מצופים לחלוטין.
  5. אופים 8 דקות בדיוק על חום של 180 ומוציאים את התבנית מהתנור עד לצינון מלא.
עוגיות שוקולד רעידת אדמה. צילום: יעל רבינוביץ'
עוגיות שוקולד רעידת אדמה. צילום: יעל רבינוביץ

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות