במקום להזמין – להכין! מתכון של בצק פיצה מושלם כמו באיטליה

מתכון לבצק פיצה בקלי קלות! במקום להזמין פיצה, תתחילו להכין! לשים, מחכים, מורחים, מפזים ומניחים איזה תוספת שאוהבים. כן זה פשוט כמו שזה נשמע
מתכון לבצק פיצה בקלי קלות! במקום להזמין פיצה, תתחילו להכין! לשים, מחכים, מורחים, מפזים ומניחים איזה תוספת שאוהבים. כן זה פשוט כמו שזה נשמע
  • רום מילשטיין
  • 360K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2373
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2372.8 קק״ל 4745.6 קק״ל
    פחמימות 626.1 גרם 1252.1 גרם
    שומן 106.0 גרם 212.0 גרם
    נתרן 4809.1 מ״ג 9618.3 מ״ג
    חלבון 113.5 גרם 226.9 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 47.4 גרם 94.7 גרם
    כולסטרול 178.0 מ״ג 356.0 מ״ג
    סידן 1899.6 מ״ג 3799.2 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 598.1 מ״ג 1196.1 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    2373
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2372.8 קק״ל 4745.6 קק״ל
    פחמימות 626.1 גרם 1252.1 גרם
    שומן 106.0 גרם 212.0 גרם
    נתרן 4809.1 מ״ג 9618.3 מ״ג
    חלבון 113.5 גרם 226.9 גרם
    סיבים תזונתיים 10.1 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 47.4 גרם 94.7 גרם
    כולסטרול 178.0 מ״ג 356.0 מ״ג
    סידן 1899.6 מ״ג 3799.2 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 598.1 מ״ג 1196.1 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור

אם תשאלו אותנו, פיצה זה המאכל שתמיד יבוא לנו בטוב. וכשאנחנו אומרות תמיד – אנחנו מתכוונות לזה! כן, גם לארוחת בוקר!

יש יום הולדת – נזמין פיצה, אין כוח לבשל – נזמין פיצה, יום הולדת לילדי הכיתה – נזמין פיצה, מפגש חברתי – נזמין פיצה – בקיצור הבנתם אותנו נכון?

עכשיו תקשיבו, אין דבר יותר מספק מלאכול פיצה שהכנתם בעצמכם, זה ברוב הפעמים יוצא הרבה יותר טעים מכל משלוח שתעשו. נכון, בצק פיצה צריך זמן, ו-24 שעות מה טוב, אבל גם לאלו שפחות אוהבים לתכנן מראש ההבטחה מוצלחת, במקום 24 שעות תנו לו לתפוח שעה וחצי (לפחות!) ותקבלו פיצה חמה ומעולה.

אז איך מתחילים, איך מכינים בצק לפיצה? סגרנו לכם את הפינה הזו, צעד אחר צעד אנחנו מדגימים, איך ליצור את הבצק הכי טעים אבר.

אתם תצאו ההורים הטובים בעולם, החברים הכי משקיענים ותהילת עולם מובטחת.

בהצלחה!

פיצות
רום מילשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב ותוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערה, שמים את הקמח והמלח, מערבבים קלות ויוצרים גומה קטנה במרכז, מוסיפים את שאר המצרכים ולשים היטב (מומלץ לשים טיימר ל-15 דק’ וללוש היטב) עד שהמתקבל בצק אחיד, חלק וגמיש ויוצרים ממנו כדור.

    פיצות מתכונים
    יוצרים כדור מהבצק ומניחים בקערה משומנת

  2. בקערה נקייה שמים 3 כפות שמן זית קלאסי, מניחים את כדור הבצק ועוטפים אותו היטב בשמן הזית (כך שלא ידבק בעת הוצאתו לתבנית) מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר להתפחה של 24 שעות, ההתפחה תיתן לבצק אווריריות משגעת. במידה ואין לכם זמן גם שעה וחצי התפחה יעשו את העבודה.
  3. על משטח מקומח מוציאים את הבצק מהקערה וחוצים אותו ל-2 חצאים שווים.
  4. מחממים תנור לחום של 240 מעלות טורבו.
  5. בעזרת הידיים פותחים מעט את הבצק, מרפדים תבנית בנייר אפייה (הבצק יספיק ל-2 פיצות בינוניות) ומניחים עליה את הבצק, אפשר להשתמש גם בתבנית מיוחדת לפיצה, מעבירים לתבנית ובעזרת לחיצות קלות יוצרים מעין מסגרת מסביב לפיצה.

    בצק לפיצה מתכון
    יוצאים בעזרת האצבעות מעין מסגרת

  6. מותחים את הבצק כך שיהיה לא עבה מידי ולא דק מידי (שלא יקרע).
  7. מכינים את הפיצה: שמים מצקת קטנה מרוטב העגבניות (למשקיענים רוטב לפיצה: אפשר להניח את הרוטב בסיר ולתבל לפי הטעם, להוסיף קצת שום, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל), מפזרים מוצרלה מגורדת וגבינת פרמזן, מעט עלי בזיליקום, את הזיתים והבצל.
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש עד להשחמה. בודקים לאחר 12 דקות מה המצב, בעזרת מרית מרימים את הפיצה ובודקים את צבעו של הבצק בתחתית, אם עדיין בהיר, אופים עוד, אחרי 5 דקות בודקים שוב וחוזר חלילה לפי מידת הצורך בהתאם לעוצמת התנור.
  9. מוציאים מהתנור ומצננים כ-3 דק’ לפני שחותכים. מפנימים שיצא לנו פיצה אליפות. בתיאבון!

 

 


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות