הלהיט היפני שכבש את העולם – גלידת מוצ’י יפנית

אור בן אוליאל מלמד כיצד מכינים בבית ובקלות גלידת מוצ'י יפנית. גלידה בכל טעם אהוב, עטופה בשכבה דקיקה של בצק אורז מתוק. לא תאמינו כמה זה טעים
אור בן אוליאל מלמד כיצד מכינים בבית ובקלות גלידת מוצ'י יפנית. גלידה בכל טעם אהוב, עטופה בשכבה דקיקה של בצק אורז מתוק. לא תאמינו כמה זה טעים
  • אור בן אוליאל
  • 64K צפיות
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    53
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 52.6 קק״ל 315.4 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 78.9 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    53
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 52.6 קק״ל 315.4 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 78.9 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 3.4 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
גלידות וארטיקים
אור בן אוליאל
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה

ציפוי

קימוח


אופן הכנה

  1. יום קודם יוצרים מהגלידה כדורים חלקים ושומרים במקפיא.
  2. מכינים את הציפוי: שמים בקערה מים, סוכר וקמח אורז מתוק. מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומחממים במיקרוגל כדקה.
  3. מוסיפים כף מים לתערובת, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומחממים דקה נוספת במיקרוגל.
  4. מערבבים שוב, מכסים בניילון נצמד ומחממים במיקרוגל חצי דקה נוספת.
  5. מרפדים בנדיבות משטח עבודה בקורנפלור. מניחים מעל את הבצק שנוצר ומפזרים מעל עוד קורנפלור. עוטפים את המערוך גם כן בשכבה דקה של קורנפלור.
  6. מרדדים את הבצק לשכבה דקה מאוד. מעבירים למקפיא ל - 20 דקות.
  7. מוציאים את הבצק וחותכים לששה ריבועים. מסירים שאריות קורנפלור.
  8. מוציאים את כדורי הגלידה מהמקפיא ובזריזות עוטפים תוך כדי הידוק כל כדור גלידה בשכבה דקה של בצק. מסירים עודפי בצק. מחזירים שוב למקפיא לשעה או עד להגשה.איך מכינים מוצ'י גלידה יפנית7

    הערות

    • ניתן להוסיף צבע מאכל לבצק לאחר הערבוב הראשון

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות