-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6036.1 קק״ל 6036.1 קק״לפחמימות 515.4 גרם 515.4 גרםשומן 411.6 גרם 411.6 גרםנתרן 1052.6 מ״ג 1052.6 מ״גחלבון 69.9 גרם 69.9 גרםסיבים תזונתיים 68.3 גרם 68.3 גרםשומן רווי 280.5 גרם 280.5 גרםכולסטרול 441.5 מ״ג 441.5 מ״גסידן 615.6 מ״ג 615.6 מ״גברזל 33.0 מ״ג 33.0 מ״גאשלגן 3896.5 מ״ג 3896.5 מ״גאבץ 16.4 מ״ג 16.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות6036
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6036.1 קק״ל 6036.1 קק״לפחמימות 515.4 גרם 515.4 גרםשומן 411.6 גרם 411.6 גרםנתרן 1052.6 מ״ג 1052.6 מ״גחלבון 69.9 גרם 69.9 גרםסיבים תזונתיים 68.3 גרם 68.3 גרםשומן רווי 280.5 גרם 280.5 גרםכולסטרול 441.5 מ״ג 441.5 מ״גסידן 615.6 מ״ג 615.6 מ״גברזל 33.0 מ״ג 33.0 מ״גאשלגן 3896.5 מ״ג 3896.5 מ״גאבץ 16.4 מ״ג 16.4 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 6036 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס כדורי שוקולד
-
300 גרם עוגיות ביסקוויט כשרות לפסחאו עוגיות יין
-
100 גרם חמאה
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
3/4 כוס חלב 3%
-
1 כף אבקת קקאו
-
1 קורט מלח דק
שכבת קוקוס
-
200 גרם קוקוס טחון
-
1כוס או 240 גרם שמנת מתוקה 38%
-
2/3 כוס סוכר לבן
ציפוי
-
150 גרם שוקולד מריר
-
150 גרם שמנת מתוקה 38%
קישוט
-
20 גרם קוקוס טחון
כשר לפסח ללא חשש קטניות
אופן הכנה
- מכינים את בסיס כדורי השוקולד: שמים בשקית סגורה את העוגיות ובעזרת מערוך מרסקים אותן לפירורים גסים. מניחים את העוגיות המרוסקות בקערה גדולה.
- ממיסים בסיר על להבה נמוכה חלב, סוכר, חמאה, שוקולד ואבקת קקאו עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לקערת העוגיות המרוסקות. מערבבים בעזרת כף או מרית כך שכל הפירורים יהיו עטופים שוקולד משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לחצי שעה (אם תרצו לקשט בכדורי שוקולד את החיתוכיות אז השאירו לכם קצת מהכמות בצד, כדררו אותם וצפו אותם בקוקוס טחון).
- מכינים את שכבת הקוקוס: בסיר על להבה נמוכה שמים קוקוס, סוכר ושמנת מתוקה, ומביאים לרתיחה עד קבלת בלילה סמיכה.
- שופכים את בלילת הקוקוס מעל השכבה של השוקולד, משטחים ומעבירים להקפאה למשך כשעה.
- מכינים את הציפוי: ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד מריר יחד עם השמנת המתוקה.
- מוזגים את הציפוי מעל שכבת הקוקוס ומשטחים עד ציפוי אחיד.
- מעבירים להתייצבות בהקפאה למשך 4 שעות או לילה במקרר.
- מוציאים מקירור, מחלצים מנייר האפייה ומקשטים. פורסים לחיתוכיות ומגישים.
כשר לפסח ללא חשש קטניות
אופן הכנה
- מכינים את בסיס כדורי השוקולד: שמים בשקית סגורה את העוגיות ובעזרת מערוך מרסקים אותן לפירורים גסים. מניחים את העוגיות המרוסקות בקערה גדולה.
- ממיסים בסיר על להבה נמוכה חלב, סוכר, חמאה, שוקולד ואבקת קקאו עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לקערת העוגיות המרוסקות. מערבבים בעזרת כף או מרית כך שכל הפירורים יהיו עטופים שוקולד משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לחצי שעה (אם תרצו לקשט בכדורי שוקולד את החיתוכיות אז השאירו לכם קצת מהכמות בצד, כדררו אותם וצפו אותם בקוקוס טחון).
- מכינים את שכבת הקוקוס: בסיר על להבה נמוכה שמים קוקוס, סוכר ושמנת מתוקה, ומביאים לרתיחה עד קבלת בלילה סמיכה.
- שופכים את בלילת הקוקוס מעל השכבה של השוקולד, משטחים ומעבירים להקפאה למשך כשעה.
- מכינים את הציפוי: ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד מריר יחד עם השמנת המתוקה.
- מוזגים את הציפוי מעל שכבת הקוקוס ומשטחים עד ציפוי אחיד.
- מעבירים להתייצבות בהקפאה למשך 4 שעות או לילה במקרר.
- מוציאים מקירור, מחלצים מנייר האפייה ומקשטים. פורסים לחיתוכיות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)