כף עץ

לביבות תפו

לביבות תפוחי אדמה ממולאות במעורב ירושלמי

במקום לצלות שוב עוף עם תפוחי אדמה, קחו את החומרים ותנו להם פרשנות חדשה ומקורית! רושפלד במתכון מטריף ללביבות במילוי מפתיע של מעורב ירושלמי
חצילים ממולאים בשר של אהרוני

חצילים ממולאים בשר של אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני משדכים בין חצילים לבשר במנה חגיגית, מרשימה ומיוחדת: חצילים ממולאים בשר. מכינים טחינה ליד ואתם מסודרים
חיתוכיות שוקולד וקוקס לפסח

חיתוכיות שוקולד וקוקוס כשרות לפסח

קינוח לחג הפסח: חיתוכיות ממכרות וטעימות עם העוגיות של פסח שכולנו אוהבים. מסוג המתכונים שאי אפשר להפסיק לזלול. בתאבון
אוזני המן אלפחורס

אוזני המן אלפחורס: העוגייה הארגנטינאית עושה עלייה לכבוד פורים

אוזני המן אלפחורס במילוי מתוק ועשיר של ריבת חלב וקוקוס. אם מתחשק לכם לגוון מהמליות הסטנדרטיות של אוזני המן, קבלו את השילוב הכובש הזה!
מערכת Foody
קיצ’רי

קיצ’רי עירקי – אורז עם עדשים ועם געגוע לשפיות ולסבתא

מתגעגעים לסבתא? הכינו קיצ'רי, מאכל עירקי פשוט ומזין, אורז צהבהב עם עדשים, שמפיץ בשומת משגעת בכל הבית. תוך חצי שעה יש לכם ריח של סבתא עירקית אסלית בבית
נעמה פלד
לזניה עם רוטב בשמל

איך מכינים רוטב בשמל מושלם ב5 דקות?

מתכון של רוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
שניצלוני תירס

שניצלוני תירס ביתיים אפויים בתנור של רחלי קרוט

רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר

חזה עוף במרינדה של חרדל וסילאן של יונית צוקרמן

חזה עוף במרינדה מושלמת עם חרדל, סילאן, צ'ילי ושום שתהפוך את הארוחה לטעימה במיוחד ובקלי קלות. מנת חלבון בריאה ומשביעה

ברד פודינג – השימוש המושלם לחלה שנשארה

ברד פודינג הוא הפתרון הכי טעים, מושחת ונהדר לחלה שנשארה משבת. אז קדימה - תפתחו את השבוע עם משהו מתוק.
מערכת Foody

חצילים ברוטב עגבניות: קלאסיקה שתמיד חוזרים אליה

רון יוחננוב מציג את התבשיל האהוב של חצילים ברוטב עגבניות, בעשר דקות הכנה בלבד! ובזמן שהאוכל על האש? יש לכם זמן לפרוס לחם לפרוסות נדיבות
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים