מרק לקוסקוס מרוקאי

מרק לקוסקוס מרוקאי של יונית צוקרמן. יונית מלמדת איך להכין מרק מושלם שהוא לא רק שהוא טעים בטירוף, אלא גם מאוד פשוט להכנה והולך נהדר עם קוסקוס
מרק לקוסקוס מרוקאי של יונית צוקרמן. יונית מלמדת איך להכין מרק מושלם שהוא לא רק שהוא טעים בטירוף, אלא גם מאוד פשוט להכנה והולך נהדר עם קוסקוס
  • יונית צוקרמן
  • 126K צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    409
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.6 קק״ל 2451.7 קק״ל
    פחמימות 80.3 גרם 481.8 גרם
    שומן 1.1 גרם 6.4 גרם
    נתרן 553.8 מ״ג 3322.9 מ״ג
    חלבון 22.8 גרם 136.6 גרם
    סיבים תזונתיים 31.0 גרם 186.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 316.1 מ״ג 1896.9 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 31.4 מ״ג
    אשלגן 2609.0 מ״ג 15654.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    409
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.6 קק״ל 2451.7 קק״ל
    פחמימות 80.3 גרם 481.8 גרם
    שומן 1.1 גרם 6.4 גרם
    נתרן 553.8 מ״ג 3322.9 מ״ג
    חלבון 22.8 גרם 136.6 גרם
    סיבים תזונתיים 31.0 גרם 186.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 316.1 מ״ג 1896.9 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 31.4 מ״ג
    אשלגן 2609.0 מ״ג 15654.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.7 מ״ג
    סגור
מרקים
יונית צוקרמן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים את כל הירקות וחותכים לקוביות גדולות.
  2. שמים בסיר 2-3 כפות שמן ומתחילים עם טיגון הבצל. אחרי כדקה מוסיפים את העוף ומערבבים היטב. מטגנים עד שהעוף משחים מעט.
  3. מוסיפים את כל קוביות הירקות ומערבבים.
  4. ממלאים את הסיר במים שיגיעו לגובה של כ-2 ס”מ מעל הירקות.
  5. מוסיפים את כל התבלינים והרסק ומבשלים על אש בינונית עם מכסה סגור במשך שעה.
  6. מגישים את המרק על מצע קוסקוס לצד קציצות.

    הערות

    • אפשר להכין עם שוקי עוף או חתיכות בשר שבושל קודם

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      גבריאל

      מרק לקוסקוס טוניסאי יש להדגיש, מה שהכנת זה בא מהמטבח הטוניסאי, המרוקאים למדו מהטוניסאים, לא כל דבר מזרחי בוא מרוקאי. יש עוד ממדינות בצפון אפריקה..

        Avatar
        מאיה הבלין

        תודה על החידוד! 🙂

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות