מרק קניידלך ועוף אוורירי בקלי קלות
המרק המסורתי של כל שולחן פסח: מרק קניידלך עם עוף אוורירי וטעים במיוחד בזכות סוד אחד קטן שהופך אותם למושלמים ורכים בטירוף. חייבים לנסות את זה
המרק המסורתי של כל שולחן פסח: מרק קניידלך עם עוף אוורירי וטעים במיוחד בזכות סוד אחד קטן שהופך אותם למושלמים ורכים בטירוף. חייבים לנסות את זה
- אושר אידלמן
- 79K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 261.8 קק״ל 1571.1 קק״לפחמימות 25.0 גרם 149.9 גרםשומן 25.7 גרם 154.3 גרםנתרן 3020.9 מ״ג 18125.5 מ״גחלבון 39.7 גרם 238.3 גרםסיבים תזונתיים 21.7 גרם 129.9 גרםשומן רווי 17.4 גרם 104.6 גרםכולסטרול 172.1 מ״ג 1032.9 מ״גסידן 195.4 מ״ג 1172.3 מ״גברזל 18.1 מ״ג 108.6 מ״גאשלגן 1105.7 מ״ג 6634.3 מ״גאבץ 18.4 מ״ג 110.2 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות262
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 261.8 קק״ל 1571.1 קק״לפחמימות 25.0 גרם 149.9 גרםשומן 25.7 גרם 154.3 גרםנתרן 3020.9 מ״ג 18125.5 מ״גחלבון 39.7 גרם 238.3 גרםסיבים תזונתיים 21.7 גרם 129.9 גרםשומן רווי 17.4 גרם 104.6 גרםכולסטרול 172.1 מ״ג 1032.9 מ״גסידן 195.4 מ״ג 1172.3 מ״גברזל 18.1 מ״ג 108.6 מ״גאשלגן 1105.7 מ״ג 6634.3 מ״גאבץ 18.4 מ״ג 110.2 מ״גסגור
מרכיבים 23 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 262 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
קניידלך
-
1 כוס קמח מצה
-
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 1/2 כוסות מים רותחים
-
2 ביצים L
-
2 כפות מי סודה
מי הבישול של הקניידלך
-
2 ליטר מים
-
1 כף מלח דק
-
1 קורט אבקת מרק עוף
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מסדרים את המצרכים בתוך סיר רחב: שמיר ופטרוזיליה בתחתית, מעל את הירקות, עוף ועצמות בקר.
- מכסים במים (כדאי שיהיו מסוננים או מינרלים) ומביאים לרתיחה.
- מסירים את הקצף שנוצר על פני המרק ומוסיפים פלפל שחור שלם ועלי דפנה.
- מבשלים ברתיחה עדינה (בעבוע קל) במשך 2-3 שעות (מומלץ להוסיף כוס מים רותחים לאחר שעה של בישול).
- מצננים את המרק ומסננים דרך בד “חיתול” לקבלת מרק צח.
- מכינים את הקניידלך: מערבבים בקערה קמח מצה, אבקת אפייה, מלח, פלפל ושמן.
- מוסיפים מים רותחים, מערבבים עם מזלג עד שהתערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר ל-10 דקות.
- בינתיים מקציפים את הביצים עם מטרפה בקערה נפרדת יחד עם הסודה.
- מביאים לרתיחה מים, מלח ואבקת מרק (לא חובה לשים אבקת מרק).
- מערבבים את תערובת קמח המצה שהתקררה במקרר עם בלילת הביצים והסודה.
- בידיים רטובות מכדררים קניידלעך לגודל קצת יותר קטן מכדור פינג-פונג וכניסים לסיר
- מבשלים 5-8 דקות ברתיחה עדינה ומעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת
- מגישים את המרק יחד עם הקניידלך בקערות יפות. אפשר להכין מראש ולשמור בנפרד במקרר.
הפקה מסחרית לחברת שקל בית מותגים
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מסדרים את המצרכים בתוך סיר רחב: שמיר ופטרוזיליה בתחתית, מעל את הירקות, עוף ועצמות בקר.
- מכסים במים (כדאי שיהיו מסוננים או מינרלים) ומביאים לרתיחה.
- מסירים את הקצף שנוצר על פני המרק ומוסיפים פלפל שחור שלם ועלי דפנה.
- מבשלים ברתיחה עדינה (בעבוע קל) במשך 2-3 שעות (מומלץ להוסיף כוס מים רותחים לאחר שעה של בישול).
- מצננים את המרק ומסננים דרך בד “חיתול” לקבלת מרק צח.
- מכינים את הקניידלך: מערבבים בקערה קמח מצה, אבקת אפייה, מלח, פלפל ושמן.
- מוסיפים מים רותחים, מערבבים עם מזלג עד שהתערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר ל-10 דקות.
- בינתיים מקציפים את הביצים עם מטרפה בקערה נפרדת יחד עם הסודה.
- מביאים לרתיחה מים, מלח ואבקת מרק (לא חובה לשים אבקת מרק).
- מערבבים את תערובת קמח המצה שהתקררה במקרר עם בלילת הביצים והסודה.
- בידיים רטובות מכדררים קניידלעך לגודל קצת יותר קטן מכדור פינג-פונג וכניסים לסיר
- מבשלים 5-8 דקות ברתיחה עדינה ומעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת
- מגישים את המרק יחד עם הקניידלך בקערות יפות. אפשר להכין מראש ולשמור בנפרד במקרר.
הפקה מסחרית לחברת שקל בית מותגים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)