עוגת שוקולד מ-4 מרכיבים בלבד!

כמעט חוצפה לקרוא לזה מתכון, אבל זו לגמרי הולכת להיות העוגה הסודית שלכם: עוגת שוקולד מ-4 מרכיבים, הכי קלה להכנה!
כמעט חוצפה לקרוא לזה מתכון, אבל זו לגמרי הולכת להיות העוגה הסודית שלכם: עוגת שוקולד מ-4 מרכיבים, הכי קלה להכנה!
  • שיר פורטמן
  • 24K צפיות
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2441.9 קק״ל 2441.9 קק״ל
    פחמימות 259.0 גרם 259.0 גרם
    שומן 139.7 גרם 139.7 גרם
    נתרן 523.2 מ״ג 523.2 מ״ג
    חלבון 36.1 גרם 36.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 52.2 גרם 52.2 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 172.1 מ״ג 172.1 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 195.7 מ״ג 195.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2441.9 קק״ל 2441.9 קק״ל
    פחמימות 259.0 גרם 259.0 גרם
    שומן 139.7 גרם 139.7 גרם
    נתרן 523.2 מ״ג 523.2 מ״ג
    חלבון 36.1 גרם 36.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 52.2 גרם 52.2 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 172.1 מ״ג 172.1 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 195.7 מ״ג 195.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור

לפני כמה שבועות העלנו מתכון לעוגת לוטוס מ-3 מרכיבים שהטריפה את הרשת, ובאחת התגובות שאלו אותנו אם אפשר להכין את אותה עוגה רק מממרח שוקולד. נענינו לאתגר והתחלנו בניסוי. הפעם היינו חייבים להוסיף מרכיב אחד, אבל התוצאה היא עוגת שוקולד נימוחה ומעט פאדג’ית או בקיצור – פצצת שוקולד ממכרת, כמו שאנחנו קוראים לה.

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות במצב טורבו.
  2. מחממים את ממרח השוקולד בקערה במיקרוגל ומחכים מעט עד שתתקרר. מוציאים מממרח השוקולד המומס 3 כפות ומניחים בצד. זה ישמש בהמשך לציפוי.
  3. מעבירים את ממרח השוקולד המומס לקערה ומוסיפים את הביצים. מערבבים היטב.
  4. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומערבבים רק עד להטמעה מלאה.
  5. משמנים תבנית עגולה בקוטר של 20 ס”מ ושופכים פנימה את התערובת.
  6. אופים במשך 25-30 דקות עד שהעוגה יציבה.
  7. מוציאים מהתנור ומורחים את 3 כפות ממרח השוקולד שהשארנו בצד (אפשר לחמם עוד קצת אם הממרח התקשה).
עוגת נוטלה ב-4 מרכיבים
פצצת שוקולד הכי קלה וטעימה שיש!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות