ניוקי פטריות ב-10 דקות ממש כמו במסעדות!
ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם מפנקת וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם מפנקת וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
- נעמה פלד
- 75K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 379.6 קק״ל 1518.5 קק״לפחמימות 43.3 גרם 173.1 גרםשומן 17.2 גרם 68.9 גרםנתרן 471.6 מ״ג 1886.4 מ״גחלבון 8.5 גרם 34.1 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 11.8 גרםשומן רווי 8.2 גרם 32.9 גרםכולסטרול 34.8 מ״ג 139.4 מ״גסידן 125.4 מ״ג 501.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 103.3 מ״ג 413.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות380
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 379.6 קק״ל 1518.5 קק״לפחמימות 43.3 גרם 173.1 גרםשומן 17.2 גרם 68.9 גרםנתרן 471.6 מ״ג 1886.4 מ״גחלבון 8.5 גרם 34.1 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 11.8 גרםשומן רווי 8.2 גרם 32.9 גרםכולסטרול 34.8 מ״ג 139.4 מ״גסידן 125.4 מ״ג 501.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 103.3 מ״ג 413.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 380 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה ניוקי מוכן
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןחתוכות. ניתן לשלב עם כל סוג פטריות שאוהבים.
-
25 גרם חמאהכף גדושה של חמאה
-
2 כפות שמן זית
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 כוס יין לבן יבשאפשר להחליף ביין אדום יבש
-
1/2 כוס שמנת לבישול 15%
-
1 כוס מיםאו ציר ירקות
-
1 כפית אורגנו יבשאו טרי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
עיטור
-
4 כפות פטרוזיליהקצוצה
-
40 גרם גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה.
- בזמן שהבניוקי מתבשל, מחממים במחבת גדולה, על אש בינונית, את שמן הזית יחד עם החמאה. מוסיפים פטריות חתוכות ומטגנים בערך 5 דקות עד שהפטריות מקבלות גוון זהוב עמוק.
- מוסיפים את שיני השום הכתושות ומערבבים עד שעולה ריח נהדר של שום.
- מוסיפים את היין, המים החמים (אם יש ציר עוד יותר טוב) והשמנת. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל.
- מבשלים כמה דקות תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הניוקי למחבת, מערבבים ומגישים.
- ניתן לקשט בפרמזן ובפטרוזיליה.
אופן הכנה
- מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה.
- בזמן שהבניוקי מתבשל, מחממים במחבת גדולה, על אש בינונית, את שמן הזית יחד עם החמאה. מוסיפים פטריות חתוכות ומטגנים בערך 5 דקות עד שהפטריות מקבלות גוון זהוב עמוק.
- מוסיפים את שיני השום הכתושות ומערבבים עד שעולה ריח נהדר של שום.
- מוסיפים את היין, המים החמים (אם יש ציר עוד יותר טוב) והשמנת. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל.
- מבשלים כמה דקות תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך.
- מוסיפים את הניוקי למחבת, מערבבים ומגישים.
- ניתן לקשט בפרמזן ובפטרוזיליה.
מתכוני פסטה נוספים שעשויים לעניין אתכם:
תגובות (0)