מתכון ב-10 דקות: פסטה רוזה. שלמות

מה עושים כשרוצים מנה מפנקת? מכינים פסטה רוזה ב-10 דקות! זה יכול להיות עם רביולי, ספגטי או פסטה פנה, העיקר שיהיה רוטב ורוד ומוקרם מעגבניות ושמנת
מה עושים כשרוצים מנה מפנקת? מכינים פסטה רוזה ב-10 דקות! זה יכול להיות עם רביולי, ספגטי או פסטה פנה, העיקר שיהיה רוטב ורוד ומוקרם מעגבניות ושמנת
  • נעמה פלד
  • 411K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    875
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 875.1 קק״ל 3500.3 קק״ל
    פחמימות 116.9 גרם 467.5 גרם
    שומן 33.5 גרם 134.1 גרם
    נתרן 779.3 מ״ג 3117.1 מ״ג
    חלבון 29.4 גרם 117.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 19.5 גרם 77.9 גרם
    כולסטרול 97.8 מ״ג 391.3 מ״ג
    סידן 376.3 מ״ג 1505.4 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 802.7 מ״ג 3210.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    875
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 875.1 קק״ל 3500.3 קק״ל
    פחמימות 116.9 גרם 467.5 גרם
    שומן 33.5 גרם 134.1 גרם
    נתרן 779.3 מ״ג 3117.1 מ״ג
    חלבון 29.4 גרם 117.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 19.5 גרם 77.9 גרם
    כולסטרול 97.8 מ״ג 391.3 מ״ג
    סידן 376.3 מ״ג 1505.4 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 802.7 מ״ג 3210.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור

אם הייתם נותנים לנו לבחור רוטב לפסטה אולטימטיבי, ללא ספק היינו בוחרים פסטה ברוטב רוזה. היא גם קלה להכנה, גם מנחמת ומשביעה, ומעל לכל – יש לה טעם חלומי שגם ילדים וגם מבוגרים פשוט מתמכרים אליו. רוצים לדעת איך להכין פסטה רוזה? בשביל זה אנחנו כאן!

פסטה רוזה היא אחת הפסטות הקלות והמהירות להכנה, אבל בשביל לקבל רוטב לפסטה עשיר ומפנק כמו במסעדות אתם צריכים מתכון לפסטה רוזה שהוא מדויק, ברור ומצליח תמיד. עם המתכון הבא, מובטחת לכם הנאה כל כך גדולה, שלא תרצו להפסיק לאכול! המלצה שלנו – תכינו מראש כמות כפולה, תמזגו לעצמכם כוס יין וכמו שאומרים באיטלקית – Buon Appetito!

מצרכים

מצרכים


plus minus

  • מבושלת. ניתן להשתמש בכל צורת פסטה שאוהבים.

לרוטב רוזה:

להגשה


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם חמאה, מוסיפים את השום, הבצל הסגול ואת עלי הבזיליקום ומטגנים כדקה תוך כדי בחישה כדי שהשום לא ישרף.
  2. מוסיפים למחבת את השמנת ומבשלים תוך כדי בחישה על אש בינונית עד שהשמנת מבעבעת.
  3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את רסק העגבניות ואת התבלינים ומבשלים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות.
  4. מוסיפים למחבת את גבינת הפרמזן ומערבבים עוד כדקה עד שהרוטב מסמיך.
  5. מכניסים את הפסטה המבושלת לרוטב ומערבבים. מכבים את האש ומגישים עם גבינת פרמזן ובזיליקום קצוץ (או את עלי הבזיליקום בשלמותם) מעל.
    עוד מתכונים של פסטה שאתם חייבים להכין:

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות