-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1976.5 קק״ל 1976.5 קק״לפחמימות 358.1 גרם 358.1 גרםשומן 39.8 גרם 39.8 גרםנתרן 1751.6 מ״ג 1751.6 מ״גחלבון 53.2 גרם 53.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 10.5 גרם 10.5 גרםכולסטרול 1477.0 מ״ג 1477.0 מ״גסידן 189.4 מ״ג 189.4 מ״גברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 531.4 מ״ג 531.4 מ״גאבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה
-
קלוריות1977
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1976.5 קק״ל 1976.5 קק״לפחמימות 358.1 גרם 358.1 גרםשומן 39.8 גרם 39.8 גרםנתרן 1751.6 מ״ג 1751.6 מ״גחלבון 53.2 גרם 53.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 10.5 גרם 10.5 גרםכולסטרול 1477.0 מ״ג 1477.0 מ״גסידן 189.4 מ״ג 189.4 מ״גברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 531.4 מ״ג 531.4 מ״גאבץ 4.3 מ״ג 4.3 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1977 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג גבינת שמנתבשום אופן לא להשתמש בגבינה עם אחוזי שומן מופחתים!
-
2 קופסאות קרטון שמנת מתוקה 38%480 מ"ל
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1 כפית תמצית ונילמשובחת
-
1 קורט מלח דק
-
5 ביצים L
-
4 כפות קמח לבןמנופה
אופן הכנה
- מצפים תבנית בקוטר 26 בשני ניירות אפייה. הקצוות של הנייר צריכים לצאת מהשוליים כדי לאפשר לעוגת הגבינה הבאסקית לעלות.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות בתכנית הטורבו.
- מערבלים במיקסר את גבינת השמנת, השמנת המתוקה, הוניל, המלח והסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה. מוסיפים כל ביצה אחרי שהקודמת נבלעת לגמרי בבלילה.
- בעזרת מרית מקפלים את הקמח ומבליעים אותו בתוך הבלילה.
- אופים את העוגה בערך 45-50 דקות עד שהחלק העליון של העוגה שחום מאוד. העוגה עדיין רוטטת וזה בסדר גמור, תזכרו שאתם עומדים לאכול ענן והיא תתייצב כשהיא תצטנן.
- מצננים ומאחסנים בטמפרטורת החדר, בשום אופן לא במקרר ולכן היא טובה מקסימום יום אחרי האפייה. אם אתם בכל זאת מתעקשים לשמור במקרר בגלל הקיץ הישראלי, עשו זאת כשהעוגה מכוסה היטב בניילון נצמד כי ריחות נצמדים אליה בקלות. הכי טעים להגיש אותה בטמפרטורת החדר, אז לפני ההגשה הוציאו אותה מהמקרר לכמה דקות.
- עוגת גבינה באסקית! נכון שזה וואו?!
אופן הכנה
- מצפים תבנית בקוטר 26 בשני ניירות אפייה. הקצוות של הנייר צריכים לצאת מהשוליים כדי לאפשר לעוגת הגבינה הבאסקית לעלות.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות בתכנית הטורבו.
- מערבלים במיקסר את גבינת השמנת, השמנת המתוקה, הוניל, המלח והסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה. מוסיפים כל ביצה אחרי שהקודמת נבלעת לגמרי בבלילה.
- בעזרת מרית מקפלים את הקמח ומבליעים אותו בתוך הבלילה.
- אופים את העוגה בערך 45-50 דקות עד שהחלק העליון של העוגה שחום מאוד. העוגה עדיין רוטטת וזה בסדר גמור, תזכרו שאתם עומדים לאכול ענן והיא תתייצב כשהיא תצטנן.
- מצננים ומאחסנים בטמפרטורת החדר, בשום אופן לא במקרר ולכן היא טובה מקסימום יום אחרי האפייה. אם אתם בכל זאת מתעקשים לשמור במקרר בגלל הקיץ הישראלי, עשו זאת כשהעוגה מכוסה היטב בניילון נצמד כי ריחות נצמדים אליה בקלות. הכי טעים להגיש אותה בטמפרטורת החדר, אז לפני ההגשה הוציאו אותה מהמקרר לכמה דקות.
- עוגת גבינה באסקית! נכון שזה וואו?!
הערות
- אם אתם בכל זאת מתעקשים לשמור במקרר בגלל הקיץ הישראלי, עשו זאת כשהעוגה מכוסה היטב בניילון נצמד כי ריחות נצמדים אליה בקלות. הכי טעים להגיש אותה בטמפרטורת החדר, אז לפני ההגשה הוציאו אותה מהמקרר לכמה דקות.
- העוגה יוצאת מהתנור גבוהה מאוד ואז כאשר היא מצטננת הגובה יורד משמעותית. זה הקטע שלה, אל תבהלו.
הערות
- אם אתם בכל זאת מתעקשים לשמור במקרר בגלל הקיץ הישראלי, עשו זאת כשהעוגה מכוסה היטב בניילון נצמד כי ריחות נצמדים אליה בקלות. הכי טעים להגיש אותה בטמפרטורת החדר, אז לפני ההגשה הוציאו אותה מהמקרר לכמה דקות.
- העוגה יוצאת מהתנור גבוהה מאוד ואז כאשר היא מצטננת הגובה יורד משמעותית. זה הקטע שלה, אל תבהלו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)