פאי קרמל וקפה ללא אפייה

אוהבים קינוחי קפה? קבלו פאי קרמל וקפה משגע, ללא אפייה ובלי עבודה מסובכת מידי. מסוג הקינוחים שיבקשו מכם להכין שוב ושוב
אוהבים קינוחי קפה? קבלו פאי קרמל וקפה משגע, ללא אפייה ובלי עבודה מסובכת מידי. מסוג הקינוחים שיבקשו מכם להכין שוב ושוב
  • ליאת מועלם
  • 821 צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4373
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4372.8 קק״ל 4372.8 קק״ל
    פחמימות 303.2 גרם 303.2 גרם
    שומן 318.5 גרם 318.5 גרם
    נתרן 1423.4 מ״ג 1423.4 מ״ג
    חלבון 28.6 גרם 28.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 179.3 גרם 179.3 גרם
    כולסטרול 816.7 מ״ג 816.7 מ״ג
    סידן 325.3 מ״ג 325.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 369.6 מ״ג 369.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4373
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4372.8 קק״ל 4372.8 קק״ל
    פחמימות 303.2 גרם 303.2 גרם
    שומן 318.5 גרם 318.5 גרם
    נתרן 1423.4 מ״ג 1423.4 מ״ג
    חלבון 28.6 גרם 28.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 179.3 גרם 179.3 גרם
    כולסטרול 816.7 מ״ג 816.7 מ״ג
    סידן 325.3 מ״ג 325.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 369.6 מ״ג 369.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


קרמל

קלתית

קרם קפה קרמל


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרמל: שמים את הסוכר בשכבה אחידה במחבת רחבה ומוסיפים את המים. נותנים להם להתבשל על אש בינונית עד לבעבוע. בשלב הזה מנמיכים מעט את האש וממשיכים לבשל את הסוכר עד לקבלת קרמל.
  2. מנמיכים את האש ומוסיפים את השמנת תוך כדי טריפה עד לאיחוד מלא. מורידים מהאש, מוסיפים את קוביות החמאה והמלח ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
  3. מכינים את הקלתית: טוחנים את עוגיות הלוטוס במעבד מזון עד לקבלת אבקה דקה. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לקבלת תערובת לחה.
  4. משמנים מעט את התבנית, מהדקים את התערובת לתחתית ולדפנות תבנית הפאי ומצננים במקפיא כ-20 דקות.
  5. מכינים את קרם הקרמל קפה: מכינים ממכונת קפה 2 כוסות קפה עם חלב חלש (קון לצ’ה).
  6. בקערת המיקסר שמים קפה, מסקרפונה ואבקת סוכר ומעבדים עד שהגבינה מתרככת מעט.
  7. מוסיפים את השמנת המתוקה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. תוך כדי ההקצבה מוסיפים את הקרמל.
  8. מרכיבים את הפאי: מוציאים את הקלתית מהמקרר ומורחים חצי מכמות הקרם לשכבה אחידה. מזלפים מעל את הקרמל ומוסיפים את שאר הקרם. מקשטים עם קצפת.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות