פאי תותים קליל ומושלם שמכינים רק למי שאוהבים

מחפשים מתנה מקורית ומלאה באהבה למישהו שאתם אוהבים במיוחד? פאי תותים טעים וממכר שמכינים בקלילות ובמהירות ואי אפשר להפסיק ליישר
מחפשים מתנה מקורית ומלאה באהבה למישהו שאתם אוהבים במיוחד? פאי תותים טעים וממכר שמכינים בקלילות ובמהירות ואי אפשר להפסיק ליישר
  • יעל טל
  • 57K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    474
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 473.9 קק״ל 3791.1 קק״ל
    פחמימות 33.9 גרם 271.0 גרם
    שומן 30.4 גרם 242.9 גרם
    נתרן 168.7 מ״ג 1350.0 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 59.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 8.2 גרם 65.4 גרם
    כולסטרול 101.6 מ״ג 813.0 מ״ג
    סידן 63.4 מ״ג 507.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 121.7 מ״ג 973.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    474
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 473.9 קק״ל 3791.1 קק״ל
    פחמימות 33.9 גרם 271.0 גרם
    שומן 30.4 גרם 242.9 גרם
    נתרן 168.7 מ״ג 1350.0 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 59.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 8.2 גרם 65.4 גרם
    כולסטרול 101.6 מ״ג 813.0 מ״ג
    סידן 63.4 מ״ג 507.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 121.7 מ״ג 973.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
פאי וטארט (מתוקים)
יעל טל
X

מצרכים

מצרכים


בצק

מילוי וניל

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, המלח והקמח עד לקבלת מרקם חולי.
  2. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת בצק.
  3. מכניסים למקרר לכחצי שעה.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים מעט את תבנית הפאי.
  5. מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית הפאי. מצמידים גם לשוליים.
    מצמידים את הבצק הקר גם לשולי התבנית ומכניסים לאפייה בתנור
    מצמידים את הבצק הקר גם לשולי התבנית ומכניסים לאפייה בתנור

     

  6. מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין.
  7. מכינים את המילוי: מקציפים את אבקת האינסטנט פודינג יחד עם החלב והשמנת המתוקה עד שמתקבל קרם תפוח ויציב.
  8. כשהבצק קר לחלוטין ממלאים בקרם הוניל.
  9. מקשטים את הפאי: מסדרים את כל התותים החצויים בצפיפות על קרם הוניל.
  10. מכינים את הג’לי תות: מערבבים היטב בקערה גדולה את אבקת הג’לי תות יחד עם המים הרותחים. מצננים לטמפ’ החדר ומוזגים מעל התותים שבפאי. מכניסים למקרר עד להתייצבות.

    תותים-גלי1
    פאי תותים מוכן באהבה


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות