פיתות במחבת בקלי קלות

אם אתם אוהבים ריח של מאפיה וניחוח של מאפים טריים המתכון הבא בשבילכם! מתכון לפיתות מעולות שמכינים על המחבת בבית בכמה שלבים פשוטים
אם אתם אוהבים ריח של מאפיה וניחוח של מאפים טריים המתכון הבא בשבילכם! מתכון לפיתות מעולות שמכינים על המחבת בבית בכמה שלבים פשוטים
  • מערכת Foody
  • 40K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    204
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 203.6 קק״ל 2036.5 קק״ל
    פחמימות 39.0 גרם 389.7 גרם
    שומן 2.5 גרם 24.5 גרם
    נתרן 390.3 מ״ג 3903.2 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 54.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 15.9 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 75.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 53.5 מ״ג 535.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    204
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 203.6 קק״ל 2036.5 קק״ל
    פחמימות 39.0 גרם 389.7 גרם
    שומן 2.5 גרם 24.5 גרם
    נתרן 390.3 מ״ג 3903.2 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 54.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 15.9 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 75.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 53.5 מ״ג 535.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, השמרים היבשים, הסוכר, המלח ושמן הזית.
  2. מוזגים בזרזיף דק ובאיטיות את המים וממשיכים בלישה כ-8 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד ונעים.
  3. מוציאים את הבצק מהקערה, משמנים מעט את הקערה בשמן זית ומחזירים את הבצק לקערה המשומנת. עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  4. מחלקים את הבצק ל-10 כדורים שווים, מקמחים מעט את משטח העבודה ומרדדים כל כדור לעיגול בעובי של 1/2 ס”מ.
  5. מניחים על נייר אפייה מקומח (כדי שהבצק לא יידבק לנייר) מכסים במגבת ומתפיחים 20 דקות.
  6. מלהיטים מחבת, מניחים עליה את עיגול הבצק ואחרי 3-4 דקות הבצק יתחיל להתנפח ולהיפרד בקלות מהמחבת. זה הזמן להפוך ולהזהיב את הפיתה גם מהצד השני.
  7. ממשיכים כך עם כל הבצק.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות