קינוח פרווה: פאי פירות טריים וקרם פטיסייר

קינוח פרווה: פאי פירות טריים - מתכון אליפות! בלי אפייה עיוורת ובלי לעבוד יותר מידי קשה. מתכון מרשים וטעים שהכי מתאים לסוף ארוחת שישי. בתאבון
קינוח פרווה: פאי פירות טריים - מתכון אליפות! בלי אפייה עיוורת ובלי לעבוד יותר מידי קשה. מתכון מרשים וטעים שהכי מתאים לסוף ארוחת שישי. בתאבון
  • יעל רבינוביץ
  • 766 צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    781
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 780.7 קק״ל 3903.6 קק״ל
    פחמימות 69.2 גרם 346.2 גרם
    שומן 45.9 גרם 229.6 גרם
    נתרן 267.7 מ״ג 1338.5 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 45.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 24.5 גרם 122.5 גרם
    כולסטרול 202.5 מ״ג 1012.7 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 329.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 85.1 מ״ג 425.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    781
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 780.7 קק״ל 3903.6 קק״ל
    פחמימות 69.2 גרם 346.2 גרם
    שומן 45.9 גרם 229.6 גרם
    נתרן 267.7 מ״ג 1338.5 מ״ג
    חלבון 9.0 גרם 45.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 6.8 גרם
    שומן רווי 24.5 גרם 122.5 גרם
    כולסטרול 202.5 מ״ג 1012.7 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 329.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 85.1 מ״ג 425.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
בראנץ'
יעל רבינוביץ
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירות


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערה גדולה לשים את כל מצרכי הבצק ומקררים במקרר לכשעה.
  2. מרדדים את הבצק המקורר על תבנית של פאי לעובי של 1 סנטימטר, מחוררים את הבצק במזלג ואופים כ-30 דקות.
  3. מכינים את קרם הפטיסייר: מרתיחים בסיר שמנת צמחית וסוכר. מערבבים בקערה חלמונים וקורנפלור, ומאחדים את התערובות בתוך הסיר תוך כדי בישול וערבוב.
  4. מנמיכים את הלהבה ובוחשים עד שהקרם מסמיך.
  5. מרכיבים את הפאי: על בסיס הפאי האפוי שופכים את קרם הפטיסייר ומפזרים פירות לקישוט. בתאבון!
פאי פירות וקרם פטיסייר
פאי פירות וקרם פטיסייר. צילום: יעל רבינוביץ

    הערות

    • לעצלנים שבינינו - אפשר להכין את הפאי על בסיס עוגית פאי קנויה ומוכנה.
    • אפשר גם להכין פאי אחד גדול בתבנית טארט בקוטר 26 ס"מ

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות