2 כדורים על בטן מלאה: כדורי שוקולד מושלמים
כדורי שוקולד קלאסיים שילדים יהנו להכין וכמובן לאכול, מתאים לימי הולדת ולכל מפגש חברתי לילדים! עם ביסקוויטים וקישוטים של סוכריות צבעוניות, קקאו או שבבי קוקוס
כדורי שוקולד קלאסיים שילדים יהנו להכין וכמובן לאכול, מתאים לימי הולדת ולכל מפגש חברתי לילדים! עם ביסקוויטים וקישוטים של סוכריות צבעוניות, קקאו או שבבי קוקוס
- תמרה אהרוני ועומר מילר
- 54K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 179.0 קק״ל 3580.4 קק״לפחמימות 19.4 גרם 388.7 גרםשומן 10.5 גרם 209.1 גרםנתרן 85.7 מ״ג 1714.8 מ״גחלבון 1.8 גרם 36.8 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרםשומן רווי 6.3 גרם 126.2 גרםכולסטרול 16.8 מ״ג 336.3 מ״גסידן 15.2 מ״ג 304.6 מ״גברזל 1.0 מ״ג 20.5 מ״גאשלגן 82.2 מ״ג 1643.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות179
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 179.0 קק״ל 3580.4 קק״לפחמימות 19.4 גרם 388.7 גרםשומן 10.5 גרם 209.1 גרםנתרן 85.7 מ״ג 1714.8 מ״גחלבון 1.8 גרם 36.8 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרםשומן רווי 6.3 גרם 126.2 גרםכולסטרול 16.8 מ״ג 336.3 מ״גסידן 15.2 מ״ג 304.6 מ״גברזל 1.0 מ״ג 20.5 מ״גאשלגן 82.2 מ״ג 1643.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 179 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם פתי בר וניל
-
200 גרם שוקולד מריר
-
150 מ"ל שמנת מתוקה 38%או חלב
-
75 גרם חמאה
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 קורט מלח דק
קישוט
-
1 חופן סוכריות צבעוניותאו קקאו או קוקוס
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה, חותכים את החמאה לקוביות ומוסיפים לקערה, מניחים על סיר קטן עם מים רותחים. חשוב: אסור שהמים בסיר יגעו בתחתית הקערה עם השוקולד!
- כשהשוקולד מתחיל להימס, מוסיפים את השמנת המתוקה, מעט מלח ותמצית וניל. מבשלים ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים והכל מתערבב לתערובת אחידה. מורידים מהאש ומקררים מעט.
- שמים את הביסקוויטים במעבד מזון ובפולסים מרסקים אותם לפרורים (שלא יהיו ממש אבקה, אלא שברים של ביסקוויטים).
- מוסיפים את פרורי הביסקוויטים לשוקולד המומס, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- יוצרים מהתערובת כדורים ומצפים אם רוצים בסוכריות/קוקוס/קקאו ושומרים במקרר.
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה, חותכים את החמאה לקוביות ומוסיפים לקערה, מניחים על סיר קטן עם מים רותחים. חשוב: אסור שהמים בסיר יגעו בתחתית הקערה עם השוקולד!
- כשהשוקולד מתחיל להימס, מוסיפים את השמנת המתוקה, מעט מלח ותמצית וניל. מבשלים ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים והכל מתערבב לתערובת אחידה. מורידים מהאש ומקררים מעט.
- שמים את הביסקוויטים במעבד מזון ובפולסים מרסקים אותם לפרורים (שלא יהיו ממש אבקה, אלא שברים של ביסקוויטים).
- מוסיפים את פרורי הביסקוויטים לשוקולד המומס, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- יוצרים מהתערובת כדורים ומצפים אם רוצים בסוכריות/קוקוס/קקאו ושומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)