אנשים של שוקולד? קבלו את זה! אוזני המן פריכות במילוי שוקולד

חג פורים אמנם בפתח, אבל מי אמר שאי אפשר ליהנות מאוזני המן משובחות כל השנה? קבלו מתכון לאוזני המן קלאסיות מבצק פריך פריך ובמילוי שכולם אוהבים
חג פורים אמנם בפתח, אבל מי אמר שאי אפשר ליהנות מאוזני המן משובחות כל השנה? קבלו מתכון לאוזני המן קלאסיות מבצק פריך פריך ובמילוי שכולם אוהבים
  • מערכת Foody
  • 524 צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    131
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 130.8 קק״ל 2615.7 קק״ל
    פחמימות 22.9 גרם 458.8 גרם
    שומן 5.7 גרם 113.5 גרם
    נתרן 4.6 מ״ג 91.7 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 36.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 62.4 גרם
    כולסטרול 35.4 מ״ג 707.5 מ״ג
    סידן 9.6 מ״ג 192.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 18.8 מ״ג 375.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    131
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 130.8 קק״ל 2615.7 קק״ל
    פחמימות 22.9 גרם 458.8 גרם
    שומן 5.7 גרם 113.5 גרם
    נתרן 4.6 מ״ג 91.7 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 36.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 62.4 גרם
    כולסטרול 35.4 מ״ג 707.5 מ״ג
    סידן 9.6 מ״ג 192.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 18.8 מ״ג 375.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את הסוכר, החמאה והחלמונים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. אם הוא יבש ופירורי מדי, מוסיפים את המים.
  2. מניילנים את הבצק ומקררים כ-20 דקות.
  3. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס, ושמים כחצי כפית ממרח שוקולד (אפשר גם תמרים) במרכז כל עיגול.
  4. סוגרים את העיגול למשולש ומהדקים היטב את השוליים.
  5. מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקררים כ-20 דקות.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוגיות כ-15 דקות עד להזהבה קלה.
  7. מצננים לגמרי. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אוזני המן במילוי ממרח שוקולד
אוזני המן במילוי שוקולד. צילום: שניר גוואטה
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות