להתעלף: קלצונה שוקולד ומסקרפונה

קלצונה שוקולד ומסקרפונה - כי מה יותר טעים מבצק ושוקולד? מתכון פשוט להכנה לקינוח איטלקי עשיר בשוקולד ומסקרפונה שכולם הולכים להתעלף ממנו
קלצונה שוקולד ומסקרפונה - כי מה יותר טעים מבצק ושוקולד? מתכון פשוט להכנה לקינוח איטלקי עשיר בשוקולד ומסקרפונה שכולם הולכים להתעלף ממנו
  • מערכת Foody
  • 149 צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    603
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 603.3 קק״ל 3619.8 קק״ל
    פחמימות 69.5 גרם 417.1 גרם
    שומן 29.0 גרם 174.2 גרם
    נתרן 548.8 מ״ג 3292.9 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 68.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 92.5 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 45.8 מ״ג 275.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 145.2 מ״ג 871.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    603
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 603.3 קק״ל 3619.8 קק״ל
    פחמימות 69.5 גרם 417.1 גרם
    שומן 29.0 גרם 174.2 גרם
    נתרן 548.8 מ״ג 3292.9 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 68.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 15.4 גרם 92.5 גרם
    כולסטרול 50.0 מ״ג 300.0 מ״ג
    סידן 45.8 מ״ג 275.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 145.2 מ״ג 871.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים שמרים ומים ומתחילים ללוש.
  2. מוסיפים קמח, סוכר, מלח ואת המזולה ולשים במשך 10 דקות על מהירות נמוכה.
  3. עוטפים את קערת הבצק בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.
  4. מרכיבים ואופים: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  5. מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים שווים, כל עיגול מרדדים לגודל של פיתה, מניחים במרכז 2 כפות ממרח שוקולד אגוזים ומורחים (רק באמצע הפיתה).
  6. מוסיפים כף של מסקרפונה ומורחים על ממרח השוקולד אגוזים.
  7. מקפלים את הפיתה שלנו לחצי על המילוי, מהדקים את הסגירה היטב בעזרת מזלג ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  8. אופים עד שהבצק משחים היטב. מוציאים ומצננים מעט, מפדרים באבקת סוכר או מזלפים סירופ שוקולד.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות