עוגת שיש פרווה מופלאה ואוורירית

עוגת שיש אוורירית וטעימה, כזו שמחזירה אותנו לילדות. הכינו בצד כוס של תה מתוק ומפנק ותהנו מהפסקה מושלמת לחיים
עוגת שיש אוורירית וטעימה, כזו שמחזירה אותנו לילדות. הכינו בצד כוס של תה מתוק ומפנק ותהנו מהפסקה מושלמת לחיים
  • יעל רבינוביץ
  • 738 צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    4560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4559.6 קק״ל 4559.6 קק״ל
    פחמימות 616.8 גרם 616.8 גרם
    שומן 193.3 גרם 193.3 גרם
    נתרן 1122.5 מ״ג 1122.5 מ״ג
    חלבון 76.3 גרם 76.3 גרם
    סיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 22.6 גרם 22.6 גרם
    כולסטרול 1272.0 מ״ג 1272.0 מ״ג
    סידן 469.7 מ״ג 469.7 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 1221.2 מ״ג 1221.2 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    4560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4559.6 קק״ל 4559.6 קק״ל
    פחמימות 616.8 גרם 616.8 גרם
    שומן 193.3 גרם 193.3 גרם
    נתרן 1122.5 מ״ג 1122.5 מ״ג
    חלבון 76.3 גרם 76.3 גרם
    סיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 22.6 גרם 22.6 גרם
    כולסטרול 1272.0 מ״ג 1272.0 מ״ג
    סידן 469.7 מ״ג 469.7 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 1221.2 מ״ג 1221.2 מ״ג
    אבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
מתכונים לשבת
יעל רבינוביץ
X

מצרכים

מצרכים


הגשה


אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף יציב, לבן וסמיך.
  2. מוסיפים בהדרגה את פודינג הווניל והקמח ואז את שאר המצרכים מלבד אבקת הקקאו וממשיכים להקציף במהירות נמוכה לאיחוד התערובת.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. מעבירים כשליש מתערובת העוגה לקערה נפרדת ומערבבים לתוכה את אבקת הקקאו.
  5. שופכים לתבנית משומנת היטב את התערובת הלבנה ומעליה את התערובת החומה.
  6. אופים 40 דקות.
  7. לאחר האפיה מחלצים את העוגה מהתבנית ומפזרים עליה אבקת סוכר. בתאבון!
עוגת שישץ
עוגת שיש. צילום: יעל רבינוביץ

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות