-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4559.6 קק״ל 4559.6 קק״לפחמימות 616.8 גרם 616.8 גרםשומן 193.3 גרם 193.3 גרםנתרן 1122.5 מ״ג 1122.5 מ״גחלבון 76.3 גרם 76.3 גרםסיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרםשומן רווי 22.6 גרם 22.6 גרםכולסטרול 1272.0 מ״ג 1272.0 מ״גסידן 469.7 מ״ג 469.7 מ״גברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 1221.2 מ״ג 1221.2 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות4560
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4559.6 קק״ל 4559.6 קק״לפחמימות 616.8 גרם 616.8 גרםשומן 193.3 גרם 193.3 גרםנתרן 1122.5 מ״ג 1122.5 מ״גחלבון 76.3 גרם 76.3 גרםסיבים תזונתיים 16.2 גרם 16.2 גרםשומן רווי 22.6 גרם 22.6 גרםכולסטרול 1272.0 מ״ג 1272.0 מ״גסידן 469.7 מ״ג 469.7 מ״גברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 1221.2 מ״ג 1221.2 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 4560 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת שיש
-
5 ביצים M
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 3/4 כוסות סוכר לבן
-
2 כוסות קמח לבן
-
3/4 כוס מיץ תפוזים
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
1/4 כוס ליקר אמרטו
-
1/4 כוס וודקה
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1/3 כוס אבקת קקאו
הגשה
-
1/4 כוס אבקת סוכר
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף יציב, לבן וסמיך.
- מוסיפים בהדרגה את פודינג הווניל והקמח ואז את שאר המצרכים מלבד אבקת הקקאו וממשיכים להקציף במהירות נמוכה לאיחוד התערובת.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מעבירים כשליש מתערובת העוגה לקערה נפרדת ומערבבים לתוכה את אבקת הקקאו.
- שופכים לתבנית משומנת היטב את התערובת הלבנה ומעליה את התערובת החומה.
- אופים 40 דקות.
- לאחר האפיה מחלצים את העוגה מהתבנית ומפזרים עליה אבקת סוכר. בתאבון!
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף יציב, לבן וסמיך.
- מוסיפים בהדרגה את פודינג הווניל והקמח ואז את שאר המצרכים מלבד אבקת הקקאו וממשיכים להקציף במהירות נמוכה לאיחוד התערובת.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מעבירים כשליש מתערובת העוגה לקערה נפרדת ומערבבים לתוכה את אבקת הקקאו.
- שופכים לתבנית משומנת היטב את התערובת הלבנה ומעליה את התערובת החומה.
- אופים 40 דקות.
- לאחר האפיה מחלצים את העוגה מהתבנית ומפזרים עליה אבקת סוכר. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)