איך מכינים כרובית בתנור כמו של אייל שני?

מי חשב שהמנה המפורסמת של אייל שני כל כך פשוטה להכנה? כרובית בתנור, פריכה מבחוץ ונימוחה מבפנים, טעימה בטירוף ומרשימה ביופיה - בקלי קלות
מי חשב שהמנה המפורסמת של אייל שני כל כך פשוטה להכנה? כרובית בתנור, פריכה מבחוץ ונימוחה מבפנים, טעימה בטירוף ומרשימה ביופיה - בקלי קלות
  • מערכת Foody
  • 74K צפיות
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 442.0 קק״ל 442.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 50.0 גרם 50.0 גרם
    נתרן 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    442
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 442.0 קק״ל 442.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 50.0 גרם 50.0 גרם
    נתרן 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 7.0 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

אפשר רק לחלום שכל הירקות יהיו כה טעימים לאחר בישול וצלייה פשוטה. קבלו מתכון כרובית בתנור ממש כמו במסעדות, שתשדרג לכם כל ארוחה. כי כרובית בתנור היא לא סתם תוספת, היא מנה בפני עצמה.

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכניסים כרובית לסיר גדול. ממלאים בסיר מים עד ¾ מגובה הכרובית. ממליחים בשתי כפיות מלח ומביאים לרתיחה.
  2. כשהמים רותחים מנמיכים את האש כך שהרתיחה תהיה מתונה ומבשלים את הכרובית במשך 10 דקות נוספות.
  3. מסננים את הכרובית מהמים ומייבשים אותה.
  4. מחממים תנור לחום של 220 מעלות ומניחים נייר אפייה מקומט על תבנית התנור.
  5. מושחים את הכרובית בשמן זית בנדיבות בעזרת מברשת וזורים מעל לכרובית גרגרי מלח גס.
  6. מכניסים את התבנית עם הכרובית לתנור ואופים עד שראש הכרובית מזהיב. מגישים את הכרובית עטופה בנייר האפייה בה היא נצלתה.

    הערות

    • מומלץ לאכול בידיים, ממש כמו אייל שני.
    עוד מתכונים שאתם חייבים להכין עם כרובית:

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות