במיוחד לחג הפסח: עוגיות שוקולד רעידת אדמה (ללא מצה שרויה)
עוגיות שוקולד סדוקות ודקות בטעם שוקולד וקפה, ללא מצה שרויה, במיוחד לתקופת החג וגם לקפה שאחרי הסדר. יעל רבינוביץ, אשת רב הכותל במתכון מנצח!
עוגיות שוקולד סדוקות ודקות בטעם שוקולד וקפה, ללא מצה שרויה, במיוחד לתקופת החג וגם לקפה שאחרי הסדר. יעל רבינוביץ, אשת רב הכותל במתכון מנצח!
- יעל רבינוביץ
- 822 צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.1 קק״ל 6049.6 קק״לפחמימות 45.7 גרם 822.6 גרםשומן 14.5 גרם 260.5 גרםנתרן 51.7 מ״ג 930.3 מ״גחלבון 4.4 גרם 79.3 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 41.9 גרםשומן רווי 3.7 גרם 67.1 גרםכולסטרול 65.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 34.2 מ״ג 614.8 מ״גברזל 1.9 מ״ג 34.8 מ״גאשלגן 361.0 מ״ג 6498.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 13.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות336
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.1 קק״ל 6049.6 קק״לפחמימות 45.7 גרם 822.6 גרםשומן 14.5 גרם 260.5 גרםנתרן 51.7 מ״ג 930.3 מ״גחלבון 4.4 גרם 79.3 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 41.9 גרםשומן רווי 3.7 גרם 67.1 גרםכולסטרול 65.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 34.2 מ״ג 614.8 מ״גברזל 1.9 מ״ג 34.8 מ״גאשלגן 361.0 מ״ג 6498.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 13.1 מ״גסגור
נמאס לכם מעוגיות הקוקוס השגרתיות? צמאים לקצת גיוון בפסח הזה? אז הפעם, לא תתגעגעו לקמח כי עוגיות השוקולד האלה יעשו את העבודה ולא תרגישו שהן מנסות לחקות משהו אחר. עוגיות שוקולד שהן פשוט טעימות בפני עצמן וכל כך קלות להכנה, כשרות לפסח וללא מצה שרויה, שאתם חייבים לנסות!
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 336 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
4 ביצים L
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
1 כוס אבקת קקאו
-
2 כוסות סוכר לבן
-
250 גרם שוקולד צ’יפס
-
1 1/2 כפיות תמצית וניל
-
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1 כפית קפה נמס
ציפוי
-
1 שקית אבקת סוכר
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל המצרכים לתערובת אחידה.
- מקפיאים את התערובת במשך שעתיים לפחות.
- בעזרת שתי כפיות או בעזרת הידיים, יוצרים כדורים בגודל שווה.
- מגלגלים את הכדורים באבקת הסוכר עד שהם מצופים לחלוטין.
- אופים 8 דקות בדיוק על חום של 180 ומוציאים את התבנית מהתנור עד לצינון מלא.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל המצרכים לתערובת אחידה.
- מקפיאים את התערובת במשך שעתיים לפחות.
- בעזרת שתי כפיות או בעזרת הידיים, יוצרים כדורים בגודל שווה.
- מגלגלים את הכדורים באבקת הסוכר עד שהם מצופים לחלוטין.
- אופים 8 דקות בדיוק על חום של 180 ומוציאים את התבנית מהתנור עד לצינון מלא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)