עוגת תפוחים וקוקוס הורסת וקלילה!

בחושה ושחומה! עוגת התפוחים והקוקוס של קרן אגם תלווה אתכם בימי החג ותגרום לכם לשכוח שאין בה קמח מרוב שהיא טעימה
בחושה ושחומה! עוגת התפוחים והקוקוס של קרן אגם תלווה אתכם בימי החג ותגרום לכם לשכוח שאין בה קמח מרוב שהיא טעימה
  • קרן אגם
  • 15K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3969
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3968.9 קק״ל 3968.9 קק״ל
    פחמימות 389.8 גרם 389.8 גרם
    שומן 248.9 גרם 248.9 גרם
    נתרן 1508.1 מ״ג 1508.1 מ״ג
    חלבון 37.8 גרם 37.8 גרם
    סיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 42.0 גרם 42.0 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 306.9 מ״ג 306.9 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 1247.7 מ״ג 1247.7 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    3969
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3968.9 קק״ל 3968.9 קק״ל
    פחמימות 389.8 גרם 389.8 גרם
    שומן 248.9 גרם 248.9 גרם
    נתרן 1508.1 מ״ג 1508.1 מ״ג
    חלבון 37.8 גרם 37.8 גרם
    סיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 42.0 גרם 42.0 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 306.9 מ״ג 306.9 מ״ג
    ברזל 5.9 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 1247.7 מ״ג 1247.7 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
עוגות תפוחים
קרן אגם
X

מצרכים

מצרכים


עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות אפייה בנייר אפייה לאינגליש.
  2. מערבבים את התפוחים עם מיץ הלימון ומניחים בצד.
  3. טורפים בקערה גדולה את הביצים והסוכר הלבן, מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים וממשיכים לטרוף.
  4. מוסיפים את הקוקוס, קמח המצה והקורנפלור ולאחר מכן את תמצית הווניל, אבקת האפייה ואת המלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מעבירים לתבניות, ולאחר מכן מניחים ומסדרים מעל את פרוסות התפוחים ומפזרים מעליהם סוכר חום.
  6. מכניסים לתנור ואופים בתנור במשך כ-35-40 דקות עד שקיסם שנועצים במרכז העוגה יוצא עם פירורים.
  7. מוציאים, מצננים מעט ומגישים, אפשר עם כדור גלידה וניל בצד.

    הערות

    • ניתן להחליף את התפוחים לאגסים
    • לאוהבי הקינמון: הוסיפו לתפוחים כפית קינמון
    • העוגה נשמרת עד ארבעה ימים בקופסה אטומה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות