סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ’וי צלוי
ישראל אהרוני מכין מנה נפלאה עם הדג שכולם אוהבים - סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ'וי צלוי. מתאים לאירוח קליל או לארוחת צהריים זריזה
ישראל אהרוני מכין מנה נפלאה עם הדג שכולם אוהבים - סלמון אפוי בחרדל, דבש ולימון עם באק צ'וי צלוי. מתאים לאירוח קליל או לארוחת צהריים זריזה
- ישראל אהרוני
- 53K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 29.6 קק״ל 237.0 קק״לפחמימות 4.5 גרם 35.6 גרםשומן 1.4 גרם 11.2 גרםנתרן 130.1 מ״ג 1041.2 מ״גחלבון 0.3 גרם 2.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 43.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 18.2 מ״ג 145.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות30
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 29.6 קק״ל 237.0 קק״לפחמימות 4.5 גרם 35.6 גרםשומן 1.4 גרם 11.2 גרםנתרן 130.1 מ״ג 1041.2 מ״גחלבון 0.3 גרם 2.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרםשומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 43.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 18.2 מ״ג 145.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.4 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 30 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג פילה דג סלמון
ציפוי לסלמון
-
1/2 צרור עיריתקצוצה
-
3 כפות מיץ לימון
-
1 1/2 כפות חרדל דיז’ון
-
כף שמן זית
-
1 1/2 כפות דבש
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 חופן טימין טרי
באק צ'וי צלוי
-
2 חבילות באק צ’וי
-
1 כף שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-240 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מניחים את פילה הסלמון בתבנית כשהעור כלפי מטה.
- מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערית קטנה ומורחים את פילה הסלמון. מדביקים מעל את חופן עלי הטימין.
- אופים בתנור החם 10-15 דקות.
- מכינים את הבאק צ’וי: חוצים את הבאק צ’וי לאורכם.
- מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים במעט שמן זית.
- מניחים את הבאק צ’וי במחבת כשצידם החתוך כלפי מטה וצולים 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
- מוסיפים 2 כפות מים וממשיכים לטגן כדקה.
- מניחים את הבאק צ’וי בצלחת הגשה עם פילה הסלמון ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-240 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מניחים את פילה הסלמון בתבנית כשהעור כלפי מטה.
- מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערית קטנה ומורחים את פילה הסלמון. מדביקים מעל את חופן עלי הטימין.
- אופים בתנור החם 10-15 דקות.
- מכינים את הבאק צ’וי: חוצים את הבאק צ’וי לאורכם.
- מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים במעט שמן זית.
- מניחים את הבאק צ’וי במחבת כשצידם החתוך כלפי מטה וצולים 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
- מוסיפים 2 כפות מים וממשיכים לטגן כדקה.
- מניחים את הבאק צ’וי בצלחת הגשה עם פילה הסלמון ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)