-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 266.1 קק״ל 3193.2 קק״לפחמימות 34.7 גרם 415.8 גרםשומן 10.6 גרם 127.4 גרםנתרן 150.4 מ״ג 1804.2 מ״גחלבון 7.6 גרם 91.8 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.1 גרםשומן רווי 1.4 גרם 16.6 גרםכולסטרול 21.1 מ״ג 253.2 מ״גסידן 10.0 מ״ג 120.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 21.2 מ״גאשלגן 61.0 מ״ג 731.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 11.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 40 דק׳כולל 4 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות266
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 266.1 קק״ל 3193.2 קק״לפחמימות 34.7 גרם 415.8 גרםשומן 10.6 גרם 127.4 גרםנתרן 150.4 מ״ג 1804.2 מ״גחלבון 7.6 גרם 91.8 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.1 גרםשומן רווי 1.4 גרם 16.6 גרםכולסטרול 21.1 מ״ג 253.2 מ״גסידן 10.0 מ״ג 120.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 21.2 מ״גאשלגן 61.0 מ״ג 731.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 11.5 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 266 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים.
- מוסיפים סוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים ביצה, שמן ומים ולשים במהירות נמוכה (2) במשך 5 דקות.
- מוסיפים גם את המלח ולשים 5-7 דקות נוספות עד שמתקבל בצק גמיש וחלק.
- מכסים בכיסוי ניילון ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח (כשעה).
- מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים (כ-70 גרם לכל חלק) ומגלגלים לרצועות ארוכות.
- מניחים נייר סופג בתבנית ומרטיבים אותו במים. מגלגלים כל נחש בצק בנייר הרטוב ואז בקערת שומשום עד שהוא מצופה היטב מכל הכיוונים, קולעים לחמניות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- ממתינים לתפיחה נוספת, כ-30 דקות.
- מכניסים לתנור ואופים כ-25-30 דקות עד שהלחמניות מזהיבות מעט.
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים.
- מוסיפים סוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים ביצה, שמן ומים ולשים במהירות נמוכה (2) במשך 5 דקות.
- מוסיפים גם את המלח ולשים 5-7 דקות נוספות עד שמתקבל בצק גמיש וחלק.
- מכסים בכיסוי ניילון ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח (כשעה).
- מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים (כ-70 גרם לכל חלק) ומגלגלים לרצועות ארוכות.
- מניחים נייר סופג בתבנית ומרטיבים אותו במים. מגלגלים כל נחש בצק בנייר הרטוב ואז בקערת שומשום עד שהוא מצופה היטב מכל הכיוונים, קולעים לחמניות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- ממתינים לתפיחה נוספת, כ-30 דקות.
- מכניסים לתנור ואופים כ-25-30 דקות עד שהלחמניות מזהיבות מעט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)